Business-ul cere sacrificii, iar de dragul fondării rețelei Facebook, Mark Zuckerberg a fost nevoit să ia o pauză de la studii, chiar dacă le inițiase la Harvard. Tânărul om de afaceri și-a luat diploma de absolvire a ciclului de licență abia acum, ținându-și promisiunea în fața părinților.

Mark Zuckerberg a fost nevoit să facă o pauză de la studiile pe care le făcea în ştiinţe computerizate, la Universitatea Harvard.

Totul s-a întâmplat în 2005-2006, după ce în 2004, a lansat rețeaua Facebook. Le-a promis însă părinților săi că va absolvi cu succes această universitate prestigioasă, iar în mai 2017 s-a ținut de cuvânt.

4084F02F00000578-4521048-image-a-12_1495164265197

Despre faptul că își va lua diploma, Mark a comunicat recent, tot pe Facebook, unde a publicat o înregistrare cu sine, la vârsta la care a aflat că a fost acceptat să învețe la Harvard:

Desigur, planul meu nu era acesta. Deşi înainte să mă înscriu la facultate, mama mea făcea pariuri că voi renunţa la studii şi că sora mea mai mică va absolvi facultatea înaintea mea. Eu, în schimb, am pariat că voi obţine o diplomă universitară. Acum, presupun că acest ciclu este complet”, spunea Zuckerberg.

Astăzi, în ziua în care s-au acordat diplomele de studii la această universitate, Mark Zuckerberg a publicat dovada foto cu faptul că și-a ridicat în sfârșit diploma promisă părinților.

Live from my old dorm room at Harvard.

Posted by Mark Zuckerberg on 23 Mai 2017

Mark Zuckerberg s-a născut în White Plains (New York), într-o familie de evrei. Tatăl este medic stomatolog, mama – psiholog. Mark mai are 3 surori.

Posted by Mark Zuckerberg on 25 Mai 2017

Foto: Facebook.com