Săptămâna această la interviul „După Cortină” a fost cea mai sexy femeie din Moldova, potrivit Vip Magazin. Sanda Țurcan este o femeie de afaceri care a cochetat și cu televiziunea. Este o femeie independentă și hotărâtă. Ce a însemnat pentru ea titlul oferit de Vip Magazin, în ce relații se află cu artistul Corneliu Botgros, dar și cum a reușit să treacă peste divorț, despre toate acestea ne-a vorbit Sanda. 

Este titlul de cea mai sexy femeie o responsabilitate? 

Dimineața când mă trezesc mă regăsesc aceeași Sandă, aceiași ochi albaștri, aceeași blondă. Pentru mine ca femeie acest titlu a fost un imbold, dar nu mi-am pus o coroană pe cap.

Cum este să fii femeie de afaceri în Moldova? 

„Pentru mine afacerea este un hobby. Este ceva ce îmi place și ceva de care am nevoie deoarece sunt în sfera cosmeticii. Sora mea este distribuitor a două linii de cosmetice franceze în Republica Moldova, iar eu administrez această companie”.

Și pentru că lucrează în industria frumuseții, Sandra nu este împotriva operațiilor estetice. „Eu sunt pro și chiar recomand la multe femei. Dacă poți întinde un rid sau poți corecta ceva la fața ta de ce nu!?”

Sanda a apărut în vizorul publicului o dată cu titlul de cea mai sexy femeie by Vip Magazin, dar și datorită prieteniei cu artistul Corneliu Botgros. Întrebată ce îi leagă pe cei doi, Sanda ne-a spus tot adevărul legat de relația lor. 

„Noi suntem prieteni, am fost prieteni și sper să fim prieteni o viață întreagă. Părinții mei sunt prieteni de familie cu Domnul Nicolae Botgros și de acolo s-a pornit prietenia noastră cu Cornel. Avem o relație strict de prietenie. Dacă ar fi fost ceva nu avea să neg. El este divorțat, eu sunt divorțată nu avem nicio problemă pentru a ne ascunde.”

Cum ai trecut prin  divorț?

„A fost acum nouă ani, rana s-a vindecat demult. Eu mă conduc după principiul – „Dă-i timpului timp”. A durat ceva nu pot nega. Divorțul la noi nu a fost nici eliberare, nici durere. Poate acum după ani este o durere pentru fiica noastră decât pentru noi. Soțul mei și-a refăcut viața, fiica mea are un frate de câteva luni și se înțeleg foarte bine. Noi suntem ca o familie. La ziua fiicei mele soția lui este prezentă în fiecare an la fel și bunica.”

Cum stai acum la capitolul sentimental și ce îți dorești de la un bărbat?

„Nu sunt într-o relație. Sunt într-o perioadă de a mă regăsi pe mine.” Sanda ne-a mai spus într-un interviu mai vechi că un bărbat trebuie să fie de încredere, să fie îngrijit, să aibă un costum bun, pantofii lustruiți și un ceas de calitate.

„Eu aș vrea ca bărbatul de lângă mine să corespundă nivelului meu măcar mental. Eu nu pot zice că eu sunt materialistă însă nu pot să spun să spun că nu sunt materialistă. Eu nu accept și nu aș accepta bărbatul care stă toată ziua acasă… Nu pot să duc eu tot în spinarea mea.”

Cât despre ceasul scump care a creat mare vâlvă în mediul online, Sanda ne-a spus: „Pentru mine ceasul înseamnă calitatea. Ceasul, încălțăminte pentru mine sunt fața unui bărbat. Eu nu am spus un ceas de 200 de mii de euro. Trebuie să fie un ceas bun. Cum pentru o femeie este manichiura făcută și îngrijită, așa este și pentru un bărbat pantofii și ceasul.”

Provocarea EA

Ce ai alege între un bărbat tocilar și bogat sau un bărbat modest, dar sexy?

Bărbați epilați sau bărbați naturali?

Cel mai tare la soțul meu mă enerva…

Care a fost cel mai scump cadou primit de la un bărbat?

Ce ne-a răspuns Sanda Țurcan afli urmărind „După Cortină”. 

Vezi și: Modelul Adela Prisăcari la interviurile „După Cortină” „În afară de exterior frumos am și creier