Adriana Bîtcă alias Jana de la Dora Show, a fost invitata din această săptămână în platoul EA.md. Ne-a amuzat mult și ne-a cucerit cu  personajul de la „Dora Show” , iar dacă o vedeți pe stradă și aveți tentația să îi ziceți „Jana”, ar fi mai bine totuși să îi ziceți pe numele real, „Adriana” și asta ne-a spus chiar EA. 

Am aflat o mulțime de lucruri noi despre Adriana. Părinții ei s-au despărțit, mama ei a fost peste hotare 17 ani, iar ea a locuit cu sora ei. Nu i-a fost ușor, iar acum relația cu mama sa este fragilă, dar cel mai importanta este că își doresc ambele să restabilească relația și muncesc zilnic pentru asta.

„Dora Show – este viața mea”, spune Adriana zâmbind, dar și fiind emoționată. Propunerea de a face parte din echipa „Dora Show”a venit din partea lui Emilian Crețu, chiar de ziua ei de naștere. „Aveam niște emoții la început…putea să mi se opreasă inima.”

Adriana a decis să plece din țară. Unde, încă nu ne-a spus, dar ne-a promis că o să aflăm foarte curând. Afectat pe plecare actriței a fost și Emilian Crețu.

„Emilian…..dureros și pentru el și pentru mine. Eu l-am pregătit, din timp îi aruncam niște apropouri.” 

„Eu am consumat tot. Tot ce am știut am dat, acum mă simt goală, trebuie să merg, să cunosc să văd, ca să am ce da. Nu îmi mai pot permite să apar atunci când nu mai am ce da.”

După ce ne-au păcălit pe toți că ar fi împreună, Adriana a recunoscut că totul a fost un joc și că sunt doar prieteni foarte buni.

„Orice am fi postat noi era să ducă spre asta (speculațiile că ar forma un cuplu cu Emilian Crețu) pentru că s-a creat iluzia și dorința…(ca cei doi să formeze un cuplu).”

Totuși Adriana ne-a recunoscut că i-a trecut prin cap că ar putea avea o relație de iubire cu Emilian, dar de ce nu s-a întâmplat afli urmărind interviul.

Despre planurile de viitor, Adriana nu a putut încă să ne vorbeasă, dar a promis că rămâne receptivă și activă în zona online, unde ne va ține la curent cu schimbările din viața ei.

Desigur, Adriana a fost supusă la Provocare EA, nu rata interviul.

Îi mulțumim mult Adrianei pentru interviu și îi dorim tot norocul din lume indiferent de ce va face în viitor.

Vezi și: Cu Diana Ballerini, „După Cortină”: „Divorțul a fost spontan, rapid și foarte bine pus la punct. Cu Marco a fost dragoste la prima vedere”