Modelingul nu cunoaște criterii de vârstă. Ne convingem din nou de acest lucru, descoperind frumoasa poveste a unui băiețel de un an, care a reușit să devină influencer pe Instagram grație calităților sale fizice adorabile. Micuțul se simte ca peștele în apă în fața camerei foto, iar de acest lucru o să vă convingeți și voi.

Deși are numai un an și câteva luni de când a venit pe lume, Harlen Bodhi White are deja reputația „celui mai urmărit copil din lume”. Chelsea, mama micuțului, și-a asumat să îi promoveze brandul personal încă din fragedă copilărie, astfel că astăzi, modelul se bucură deja de aprecierea a peste 209 mii de followeri.

Sunday funday! Perfect coat for chilly mornings. 💙 Emile et Rose jacket from @bababoomloughton Slide from @jupiduu_ #bababoom #emileetrose #jupiduu

A post shared by Harlen Bodhi White (@harlenbodhiwhite) on

La fel cum reușesc și alte mămici de copii promovați în modeling, Chelsea a reușit să dobândească și să semneze o mulțime de contracte de promovare a brandurilor de hăinuțe, jucării și accesorii pentru cei mici. Tocmai de aceea Harlen e fotografiat cel mai des lângă ele. Mama de 27 de ani și fiul său de un an și câteva luni își gestionează în acest fel mica „afacere” chiar de la domiciliul lor din Devon (Regatul Unit).

Micuțul apare în campanii de peste ocean și chiar din Orientul Mijlociu. Uneori, mama acceptă cadouri în schimbul promovării anumitor articole pe pagina de Instagram dedicată fiului.

„Suntem inundați cu emailuri zilnice și întrebați dacă putem primi haine. De fapt, nu avem atâta spațiu în casă, pentru a primi toate obiectele promise. Harlen are 5 sau 6 cărucioare”, spune mama.

❤ #motherandbaby #mumandson #myboy #17months #blondies

A post shared by Harlen Bodhi White (@harlenbodhiwhite) on

Harlen are și o surioară de 5 ani, care îi calcă pe urme. Se numește Harlow White și se apropie de primii 70 de mii de followeri.

Admirați-l și voi pe blondul acesta drăgălaș.

I feel like pulling my hair out too Harlen. So much to do! 🙀 #busymum #busylife

A post shared by Harlen Bodhi White (@harlenbodhiwhite) on

My little Royal Baby wearing @my_royal_baby 😍💙 Boots from @babyshoesuk

A post shared by Harlen Bodhi White (@harlenbodhiwhite) on

 

Foto: instagram.com/harlenbodhiwhite

Distribuie articolul: