Visurile se îndeplinesc, mai ales în lumea muzicii! După ce i-a cântat celebra piesă „Lupii” pe scena de show-ului „Golos.Deti”, Iuliana Beregoi a întâlnit-o astăzi pe artista în al cărei repertoriu este inclus acest single în limba română! Unde a avut loc întâlnirea dintre ADDA și talentata adolescentă de la Orhei, vedeți mai jos.

Iuliana Beregoi, cu o piesă în limba română în finala „Golos deti”: Lupii sunt tot mai aproape! (Video)

Ne amintim și acum de emoțiile pe care le avea ADDA, atunci când a văzut pe YouTube evoluția Iulianei Beregoi pe scena concursului rusesc „Golos.Deti”, cu emblematica piesă „Lupii”. După această evoluție, Iuliana a mărturisit motivul pentru care a ales să cânte o piesă cu versuri în limba română:

Află motivul pentru care Iuliana Beregoi a cântat o piesă în limba română pe scena concursului televizat din Rusia, „Golos deti”

Lupii @the voice kids Russia ❤️🎼. https://youtu.be/48MzFfMnqPQ

A post shared by Eu sunt ADDA Baladda (@addabaladda) on

„Mentorul meu, Nyusha, m-a întrebat ce piese cunosc în limba română şi dacă ştiu „Melancolie”. Mi s-a părut că e prea uşoară pentru concurs, aşa că am venit cu mai multe propuneri, iar în ultimul moment i-am cântat „Lupii” şi i-a plăcut foarte mult, mi-a spus că emoţia transmisă reuşeşte să îi atingă sufletul şi că simte mesajul piesei chiar dacă nu înţelege versurile”, declara atunci Iuliana, pentru adevarul.ro.

Emoțiile acelei evoluții au continuat și astăzi, când Iuliana a întâlnit-o live pe ADDA și a cântat în duet „Lupii” alături de ea.

S-a întâmplat în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV România:

Adda <3 Iuliana❤️

Posted by Iuliana Beregoi on 30 Mai 2017

@iulianaberegoiofficial #talent #voce #lupii

A post shared by Eu sunt ADDA Baladda (@addabaladda) on

🙂

A post shared by Eu sunt ADDA Baladda (@addabaladda) on

Ne vedem La Măruță după ora 15:00 !!!❤️❤️❤️

A post shared by Iuliana Beregoi (@iulianaberegoiofficial) on

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: