Prestația copilei de 12 ani, originară din Orhei, a trezit multe emoții. Internauții s-au tot dat cu părerea despre ce ar fi putut însemna piesa „Lupii” cântată în limba română, în prime time, în Rusia. În timp ce unii caută metafore și lecții de română sau istorie date rușilor pe care i-au și asociat cu lupii, adevărul e mult mai simplu.

„Mentorul meu, Niusha, m-a întrebat ce piese cunosc în limba română şi dacă ştiu «Melancolie». Mi s-a părut că e prea uşoară pentru concurs, aşa că am venit cu mai multe propuneri, iar în ultimul moment i-am cântat «Lupii» şi i-a plăcut foarte mult, mi-a spus că emoţia transmisă reuşeşte să îi atingă sufletul şi că simte mesajul piesei chiar dacă nu înţelege versurile“, a povestit Iuliana pentru adevarul.ro.

Amintim că Iuliana Beregoi a ales să interpreteze în finala concursului „Golos Deti”, în versiunea cântăreței ADDA, piesa „Lupii“- inspirată din folclorul românesc. Ea a purtat un costum naţional stilizat și a ridicat în picioare jurații care au dansat și au fredonat melodia. Iuliana s-a clasat pe locul doi în preferinţele telespectatorilor, cu 33,6% din voturi. Mica interpretă a mai povestit că s-a înscris în concurs la îndemnul artistei Jasmin, soția primarului de Orhei.
Puteți revedea prestația Iulianei din finala competiției aici: