Noul tip de coronavirus a mai făcut o victimă printre celebrități. De această dată, starul Broadway, Nick Cordero pierdut lupta cu maladia după ce a petrecut 95 de zile la spital. Avea doar 41 de ani.

În urma complicațiilor provocate de COVID-19, actorul s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de soția sa, Amanda Kloots pe rețelele sociale.

„Dumnezeu are acum un alt înger în ceruri. Soțul meu drag a murit în această dimineață. Era înconjurat cu dragoste de familia sa, cântând și rugându-se în timp ce părăsea ușor acest pământ. Nu pot să cred și mă doar tot. Inima mea este frântă, întrucât nu-mi pot imagina viața fără el. Nick era o lumină puternică în viața noastră. Era prietenul tuturor, îi plăcea să asculte, să ajute și mai ales să vorbească. A fost un actor și muzician incredibil. Își iubea familia și îi plăcea să fie tată și soț. Elvis și cu mine vom lipsi de el în tot ceea ce facem, zilnic.”, a scris soția sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AK! ⭐️ (@amandakloots) pe

Nick a lăsat în urma sa o soție îndurerată și un fiu pe nume Elvis, de doar un anișor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AK! ⭐️ (@amandakloots) pe

Printre celebritățile care au murit în urma complicațiile cauzate de acest virus se numără Alan Merrill, cel care a scris melodia „I Love Rock and Roll”, actrița italiană Lucia Bosé, care a jucat în filmul „Satyricon”, Allen Garfield, cunoscut cu roluri în serialele „Polițistul din Beverly Hills 2”, „Nashville”, Mark Blum, John Prine și Bucky Pizzarelli.

Distribuie articolul: