Elena Gheorghe  mama a doi copii și are o silueta de fotomodel. Artista a postat pe contul ei de Instagram imagini  în costum de baie. La 33 de ani, ea arată ca trasă prin inel , nici nu zici că a născut de două ori.

Ea recunoaște că o ajută și genele, dar are și mare grijă de silueta ei. Artista a mărturisit că mănâncă la ore fixe și niciodată după ora 19:00. Are grijă să se hidrateze bine și alergă o oră în fiecare zi pe bandă.

„Principiul este să ai mese la ore fixe. Dar la ore fixe! Nu că ai zis ora 13:00 și te prinde 13:30. Nu, ai zis ora 13:00, la maxim 13:10 trebuie să mănânci. Știu, e groaznic de greu. Dacă nu poți mânca masa de la ora 13:00, o iei pe cea de la 16:00. Orele de masă sunt: 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, iar ultima la 19:00. E un regim destul de strict, dar îți permite să mănânci cam ce vrei și poți combina. Persoana care mi-a vândut acest pont, mi-a spus că ea, o dată sau de două ori pe săptămână, își face o masă doar cu dulciuri. Dacă la ora 16:00 vrea să mănânce numai dulciuri, mănâncă numai dulciuri. Chiar e super! Mănânci ce vrei și te menții sau slăbești. Bineînțeles, nu mănânci în cantități industriale”, a declarat Elena Gheorghe.

Elena Ghorghe a mai spus că atunci când este la concerte și se afla pe drumuri își respectă orele de masă, dar mănâncă doar fructe proaspete sau uscate și nuci.

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: