După 10 ani de mariaj şi trei copii împreună, cuplul de actori a ajuns, se pare, la capăt de drum. Brian a confirmat într-un podcast că ruptura s-a produs încă din toamna trecută. 

Zvonurile despre o eventuală separare planează de mai mult timp asupra acestui cuplu destul de discret cu apariţiile publice. Brian, în vârstă de 46 de ani susţine că a fost părăsit de Megan, în vârstă de 34, după ce aceasta s-a întors de pe platourile de filmare pentru Midnight inthe Switchgrass, în care a jucat alături de Colson Baker, alias Machine Gun Kelly.

Se pare că între cei doi a fost o atracţie încă de pe atunci, iar la revenirea acasă, Megan i-ar fi spus soţului ei că se simţe mult mai bine când nu sunt împreună. Cât timp aceasta a fost plecată, Brian a avut un vis premonitoriu, în care cei doi se despărţeau: „La trei săptămâni după ce plecase la filmări, am avut acest vis în care ea se întorcea acasă şi era extrem de distantă, totul se terminase între noi, lucrurile păreau ciudate.” Brian susţine că i-a dat mesaj lui Megan, povestindu-i visul, dar că aceasta l-ar fi asigurat că e totul în regulă.

Însă, exact ca în vis, aceasta a revenit după ceva vreme şi se purta destul de ciudat, dar au crezut că este din cauză că petrecuse destul de mult timp departe de casă: „Am avut răbdare câteva săptămâni, am zis să o las în pace că poate nu şi-a revenit din cauza fusului orar, filmase în străinătate. Mă gândeam că poate nu doarme noaptea. Am zis că îşi revine şi revenim şi noi la viaţa noastră”, povesteste actorul. Dar după această perioadă incertă, Meg i-a mărturisit că, de fapt, se simte mai bine fără el : „Ştiu, am realizat cât am fost plecată din ţară şi am lucrat singură că mă simt mai bine aşa, singură şi merită să încerc să experimentez chestia asta ”, iar el a adăugat, şocat : „Eram foarte supărat, dar nu puteam fi supărat pe ea, pentru că ea nu ceruse să simtă chestia asta, nu era o alegere pe care o făcuse, aşa se simţea sincer”. Iar atunci au decis să se separe şi să vadă dacă asta este ceea ce îşi doresc cu adevărat.

Şi deşi Brian încearcă să o protejeze pe mama copiilor lui de un eventual scandal mediatic, se pare că aceasta l-a înşelat încă de anul trecut cu Machine Gun Kelly, rapperul actor, cei doi fiind fotografiaţi vinerea trecută, fix înainte de ziua lui Fox, plimbându-se cu maşina prin Los Angeles şi cumpărând cafea.

Fotografiile au fost şi motivul pentru care Brian, în loc de o urare de La mulţi ani ! pentru Megan a postat un mesaj metaforic, plin de înţelesuri : „În cele din urmă, fluturii se plictisesc să stea pe aceeaşi floare mai mult timp”, făcând legătura cu faptul că fosta lui iubită are tatuat pe spate un vers din Shakespeare : „Vom râde cu toţii la fluturii poleiţi”

După separare, Brian s-a mutat la Miami, iar Megan a rămas în vila din Calabasas, dar pe parcursul pandemiei, acesta s-a izolat în L.A., căzând de comun acord să încerce să comunice cât mai bine de dragul celor patru copii : Kassius de 18 ani, pe care Brian îl are dintr-o relaţie anterioară, Noah (7 ani),  Bodhi (6 ani) şi Journey (3 ani). „E nasol când viaţa se schimbă brusc şi ceva cu care erai obişnuit să faci de 15 ani  dispare. Şi încerci să treci peste, dar nu poţi”, a adăugat actorul, lăsând să se înţeleagă că este dezamăgit.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: