Bombă de vitamine – așa i se spune dulceții din nuci verzi, fabricată de ani de zile în țara noastră. Calitatea produselor „Made in Moldova” și gustul acestora sunt apreciate în întreaga lume. De această dată „vedeta” este dulceața de nuci grecești, fabricată de compania Orhei-Vit. Un exemplar din borcănașele celebre a fost scos în prim plan de o interpretă cunoscută pe plan internațional, cu sute de mii de fani în spațiul virtual.

Într-o postare pe contul său oficial de Instagram, interpreta rusă Elena Vaenga a expus dejunul servit de ea și familie, menționând dulceața pe care a pus-o pe clătite: „Варенье сверху вааааще” (trad.: Dar dulceața e meeeeega).


Produsul a fost recunoscut și de următorii artistei din Republica Moldova care au ținut să atragă atenția la țara de origine a dulceții și să aprecieze calitatea ei.

Anterior, cunoscuta prezentatoare de televiziune și fosta participantă la proiectului „Dom-2”, Olga Buzova, după cum și-a obișnuit publicul, a împărtășit ce produse a ales pentru un prânz.

Prezentatoarea TV își ține mereu fanii la curent cu ce face și cum își petrece timpul liber, pe Instagram Stories. Astfel, într-un story, Olga a filmat bucatele de pe masă. Tot acolo, admiratorii ei au putut vedea și o sticlă de suc produs în Moldova, de aceeași companie. Importatorul produselor Orhei-Vit în Seychelles furnizează pentru toate hotelurile și restaurantele din insule.

Reprezentanții companiei Orhei-Vit au declarat pentru presa de la noi că aceste postări nu reprezintă un parteneriat comercial și s-au arătat plăcut surprinși de aprecierea oferită și de vedetele din Federația Rusă. Despre exportul produselor cu potențial de a fi ambasadorii țării nostre, producătorul a vorbit anterior și într-un material realizat de redacția noastră