Acum, elevii din orașele Tohatin şi Căuşeni sunt pregătiţi de şcoală! Este anunțul pe care l-au dat cu bucurie cei de la FinComBank, după implicarea lor în cadrul celei de-a II-a ediții a campaniei „Donează un ghiozdan călător”. Împreună cu Comunitatea Tinerilor Ambițioși, Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” și cu Fundația Youth Development for Innovation au reușit să pregătească școlarii de noul an de studii, pentru că educaţia fiecărui copil începe de la lucruri simple puse frumos într-un ghiozdan.

FinComBank a participat cu o donație pentru a completa ghiozdanele elevilor din clasele primare, care s-au bucurat mult şi au rămas încântaţi de cadourile primite.

„Zâmbetului lor contează, iar noi vrem să creștem un viitor prosper, de asta am încercat să facem elevii din orașele Tohatin și Căușeni un pic mai fericiți. Acum, ei pot pleca la școală fără griji, pentru că au primit în dar câte un ghiozdan echipat cu rechizitele necesare pentru a începe cu bine un nou an școlar”, ne-au spus cei de la FinComBank.

FinComBank se implică activ în proiecte sociale, culturale şi de caritate. Prin aceste exemple instituția bancară crede că transformă societatea și potenţialul ţării noastre. Datorită implicării în campania „Donează un ghiozdan călător”, micuții vor avea un 1 septembrie deosebit și vor putea merge la școală cu ghiozdanul plin cu bunătăți colorate.

Campania s-a desfășurat în perioada 10 – 29 august 2019 și a reușit să facă fericiți mai mulți copii din țară.

FinComBank prețuiește lucrurile care conteaza cu adevarat!

P