Interpret, compozitor, jurat al show-ului muzical „Golos”, Aleksandr Gradski s-a stins subit din viață. 

Ieri presa din Rusia anunța că artistul a fost internat de urgență cu suspiciune de accident cerebral vascular. Astăzi se anunță vestea tristă că Aleksandr Gradski s-a stins din viață.

„A murit Alexandr Gradski. Compozitorul care stăpânea toate genurile muzicale – estrada, opera și rockul. A cântat toată viața, despre viață, a cântat despre prietenul, pe care nu-l va trăda, despre cât este de important să nu renunți la tine, despre faptul că totul în lume înseamnă dragoste”, transmite printr-un mesaj de pe Facebook, Pervii Kanal.

„Deplângem plecarea lui Alexander Gradsky, prietenul, colegul, profesorul nostru, cel mai de succes, în același timp strict și sensibil mentor al lui Golos. Aceasta este o durere insuportabilă pentru toți cei care s-au implicat în proiect încă de la nașterea lui, acum 10 ani, pentru noi toți.

În ciuda sănătății precare, Gradski nu a renunțat la „Golos” până la sfârșit. A fost fundamental pentru el să participe la pregătirea și filmarea noilor numere. Chiar și atunci când echipa de filmare a încercat să-l convingă pe mentor să-și limiteze sarcinile și să se odihnească, Gradski a rămas pe platourile de filmare. Cele mai recente lucrări ale sale, create împreună cu participanții la proiect, sunt încă în difuzare. Considerăm că este de datoria noastră să aducem cel de-al 10-lea sezon din „Golos” la final în memoria lui Alexandru Borisovich. Decizia asupra formei edițiilor finale va fi luată în viitorul apropiat.”, mai scrie publicația.

Zilele trecute, Gradski, în vârstă de 72 de ani, a fost dus de urgență la spital cu suspiciune de accident vascular cerebral. Muzicianul s-a simțit rău vineri, 26 noiembrie, când se afla acasă, a fost chemată de urgență o ambulanță pentru el. Alexander Borisovich a petrecut două zile la terapie intensivă fiind inconștient.

Duminică, 28 noiembrie, s-a aflat că artistul a murit. Inima lui s-a stins în această dimineață.

Distribuie articolul: