Potrivit presei din Rusia, interpretul a fost testat pozitiv cu COVID-19. În prezent acesta este plasat în sala de reanimare a unui spital din Kommunarka, Minsk.

Cântărețul rus, Lev Leshchenko, în vârstă de 78 de ani, a fost recent testat pozitiv cu noul tip de coronavirus. Potrivit presei din Rusia acesta este într-o stare deosebit de gravă și este plasat în sala de reanimare.

În acest moment, Leshchenko, împreună cu soția sa Irina, se află într-un spital din Kommunarka, unde sunt internați pacienți cu coronavirus. Cântărețul a fost internat pe 24 martie cu un diagnostic de pneumonie bilaterală. Potrivit managerului acestuia, Oleg Dmitriev, ieri Leshchenko a fost transferat la unitatea de terapie intensivă pentru a efectua procedurile de restaurare necesare. „Da, el este într-adevăr în terapie intensivă. Este alimentat cu oxigen. Se va afla acolo încă două zile”, a dezvăluit acesta. În același timp, Dmitriev a adăugat: „Rugați-vă pentru el. Rugați-vă pentru el și soția sa. Dacă va dori domnul, vom scăpa de aici”.

Лев Лещенко с женой

Potrivit jurnaliștilor, Lev Leshchenko și soția sa s-au întors dintr-un turneu în Statele Unite și Canada pe 11 martie. Cuplul a făcut un transfer la Marsilia și anume în Franța au apărut primele simptome de SARS. La Moscova, starea lui a început să se deterioreze brusc, după care a apelat la o ambulanță, care l-a internat într-un spital din Kommunarka.

Sursa: Glamour.ru