Jurnalista Doina Danielean, a publicat ieri un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram. Ea ne roagă și ne îndeamnă să ne bucurăm de momentele frumoase de carte avem parte și să profităm de fiecare lucru minuscul din viața noastră care poate să ne deseneze zâmbetul pe față.

În urma întâmplărilor tragice, care au avut loc în această săptămână și au zguduit întreaga țară, jurnalista Doina Danielean a venit cu un mesaj prin care încearcă să motiveze fiecare persoană să se bucure de ceea ce are.

„VĂ ROG SĂ FACEM ASTA

Să ne acceptăm vulnerabilitatea, slăbiciunile, gândurile repetitive, și, așa cum cerem ajutor la medic, când fizic avem unele probleme de sănătate, așa să cerem ajutor la psiholog, când nu ne mai înțelegem cu mintea noastră, când suferim.

Să ne uităm la filme de comedie, și mai puțin la știri! Să râdem mult, să facem lucruri care ne plac, să ascultăm muzică de calitate (care să ne înalțe, nu să ne coboare), să dansăm, să spunem des și din inimă „Te iubesc!”, celor pe care îi iubim. Să iubim mai mult și să urâm mai puțin.

Să ne lăudăm cu ce știm noi să fim sau să facem mai bine. Să ne lăudăm cu cât mai multe fapte bune și oameni pe care îi avem în viața noastră. Să privim în sus și nu în jos, când mergem pe stradă. Să stăm drepți și nu cocoșați. Să zâmbim des și, mai ales, să ne iubim.

Să fim, zi de zi, în starea de recunoștință pentru diverse lucruri din viața noastră, de la exemple care par banale: că bem apă, că mergem, că privim, că auzim, că gustăm o mâncare, că mirosim o floare, că vedem un răsărit/apus de soare, că simțim vântul și ploaia pe față, că ne privim copiii cum dorm.

Să mergem des în natură. Să mergem în locuri de suflet. Să plângem cât de vine să plângem și să râdem cât de tare ne vine! Contează să exteriorizăm tot ce simțim. Dacă în familie ne lipsește cineva, să avem un animal de companie!”, a scris jurnalista.