Moderatoarea și prezentatoarea Doina Danielean a făcut marele anunț! Aceasta a postat un video pe o rețea de socializare, spunându-le urmăritorilor că este din nou însărcinată.

Contactată de echipa EA.md, plină de emoții ne-a spus că: „Este primul test pe care l-am făcut după ce am renunțat la contraceptive și după ce medicii pe care i-am consultat, mi-au confirmat că noi am putea să ne gândim la o sarcină”.

Din cauza problemelor de sănătate din trecut, Doina și partenerul ei, Vasile, nu sperau că aceasta se va întâmpla prea curând, doar că se pare că Universul a avut alte planuri pentru ei: „Noi, după ce am primit verdictul de la medic, nu ne-am concentrat pe asta. Noi ne-am concentrat să facem casa, chipurile măcar să ne mutăm în casă și poate, după asta, să ne gândim, cumva, la un copil. Dumnezeu a avut alte planuri și mi-am confirmat, încă o dată, că trebuie să accept orice îmi dă Dumnezeu: și mai frumoase, și mai puțin frumoase”.

Doina povestește că lucrurile se întâmplă exact așa cum trebuie să se întâmple și că: „… n-am fost obsedată. Nu am stat și m-am rugat sau am forțat lucrurile ca să-l rog pe Dumnezeu să rămân însărcinată. Doar a fost o reținere de ciclu de 8 zile și doar am făcut un test, atât”.

Moderatoarea spune că a avut de ascultat multe opinii de pe margine, dar ea a încercat să treacă peste: „Multe mituri am auzit că dacă te vaccinezi cu HPV ești infertilă, că am făcut vaccina AstraZeneca și că nu voi mai putea face copii, și multe-multe altele. Împotriva la toate: și cancerul pe care l-am avut, și vaccina HPV, și AstraZeneca, și covidul pe care l-am avut, și tiroida. La mine tiroida este la pământ și niciun medic nu-mi dădea mari șanse ca să rămân însărcinată”.

Doina nu vrea să facă mare vâlvă în mediul online sau să se scrie știri despre bucuria din viața ei, a declarat pentru EA.md că: „Sincer, vreau prin ceea ce vă spun vouă, să fie o motivație pentru alte femei. Vreau să le spun să aibă curajul să viseze, să nu uite niciodată de gândul că Dumnezeu are planuri cu fiecare. Indiferent de ce încercări au avut sau vor avea, să nu uite că toate sunt la timpul lor”.

Distribuie articolul: