Cât încă Gianluca Vacchi și Giorgia Gabriele sunt în centrul atenției și se promovează intens în Federația Rusă, un cuplu de parodiști a decis să imite dansul celor doi soți italieni.

Faceți cunoștință cu Bonya & Kuzmich – doi tineri din Rusia care formează un cuplu pe scenă și se remarcă prin parodiile pline de umor pe care le realizează pentru evenimente private ori pentru contul de Instagram @bonyakuzmich, urmărit în prezent de peste 32,3 de mii de internauți.

Что нам принесёт новая неделя?!? 😊Будем ждать только самое лучшее))) 😉 за фото спасибо @lutsenkokos #боняикузьмич#bonyakuzmich#новаянеделя#ждёмперемен

A post shared by БОНЯ И КУЗЬМИЧ (@bonyakuzmich) on

La sfârșitul săptămânii trecute, chiar atunci când Vacchi și soția sa au aterizat cu avionul lor privat la Moscova, tinerii s-au gândit să-i transmită un salut provincial.

Miliardarul italian a vizitat Moscova. Gianluca Vacchi a participat la emisiunea lui Malakhov

Parodiștii din orașul Perm au ales să danseze și ei pe fundalul piesei „Menea Tu Chapa”, by Wilo D’ New. Doar că imaginea celor doi, fundalul pe care dansează și acompaniamentul muzical se deosebesc cu desăvârșire. Timp de 3 zile, parodia lor a fost vizualizată de peste 43 de mii de ori.

Un pensionar din Moscova copiază modul de viață al italianului Gianluca Vacchi

Foto: captură video

Distribuie articolul: