Popularitatea miliardarului italian Gianluca Vacchi în Federația Rusă nu e deloc întâmplătoare. După câteva luni de promovare a imaginii acestuia, în Rusia a fost identificat un bărbat care îi calcă pe urme.

Faceți cunoștință cu Boris Bork – un bărbat de 65 de ani, stabilit la Moscova, care se bucură de tot mai multă popularitate în spațiul virtual. Pe contul său de Instagram, acolo unde nu are decât 34 de postări, Bork susține că „îi învață pe oameni să trăiască din plin”. Popularitatea bărbatului este în continuă creștere, în prezent, pagina fiind apreciată de peste 14,5 mii de internauți.

Распрощался со своим фитнес-тренером. Не привык заниматься с теми, чей вес меньше, чем мой рабочий на жиме лежа. Ладно, это я развлекаюсь. Но новый тренер мне действительно нужен! Желательно с большим потенциалом и ягодицами! Посоветуйте хорошую девушку!

A post shared by Boris Bork (@borisbork) on

Pozele regăsite astăzi pe pagina @borisbork trădează o viață lipsită de griji, bogată în momente relaxante, femei tinere și același simți ascuțit al stilului vestimentar.

Se pare, totuși, că viața ideală din fotografiile lui Boris Bork nu a fost decât o invenție. De fapt, Boris Bork a fost doar participantul unui experiment social realizat de un expert în marketing. Timp de 5 luni, cu un buget de 50 de mii de ruble rusești, o echipă de promovare a reușit să transforme identitatea lui Bork într-o imagine admirată în spațiul virtual.

Experimentul a fost încheiat după ce pagina a atins numărul de 10 mii de fani și a atras până și atenția publicațiilor străine. Eroul paginii și-a îndrăgit rolul, iar acum continuă să se filmeze în reclame și videoclipuri.

Foto: Instagram

 

Distribuie articolul: