Astăzi se împlinesc doi ani de când Igor Dodon a fost ales președintele Republicii Moldova de-a lungul acestei perioade soția sa Galina Dodon i-a fost alături la cele mai importante evenimente pe care președintele le-a onorat. 

Uneori lăudată alteori criticată, prima doamnă nu a scăpat de analiza minuțioasă a jurnaliștilor. Ținutele Galinei Dodon au fost de multe ori criticate din cauza că ar fi fost nepotrivite pentru evenimentele la care și-a făcut apariția, dar de multe ori a fost lăudată pentru alegerile de la designerii  locali pe care le-a făcut, astfel susținând creațiile autohtone.

Am selectat cele mai memorabile apariții ale Primei Doamne din ultimii doi ani. 

Începem cu cele mai recente. Galina Dodon a participat în acest weekend la Paris la comemorarea celor 100 de ani de la terminarea Primului Război Mondial. La această sărbătoare nu puteau lipsi Emmanuel și Brigitte Macron, Donald și Melania Trump. Pentrua acest eveniment Prima Doamnă s-a pregătit minuțios. Galina Dodon a purtat o rochie albă cu elemente din dantelă neagră, atât în zona gâtului, cât și la manșete. Nu cunoaștem cu siguranță brandul ținutei, totuși rochia păstrează croiul tipic al renumitei case Chanel.

Tot în acest weekend la evenimentul de la Paris, Galina Dodon a fost surprinsă cu o brățară  de la renumitul brand Cartier, iar pentru aceasta prima doamnă ar fi scos din buzunar 4500 $ (dolari).

O altă apariție memorabilă a Galinei Dodon a fost cea de la Congresul Mondial al Familiei. La acest eveniment Galina Dodon a îmbrăcat o rochie cu motive tradiționale cel mai probabil  fiind o creație a designerului Valentina Vidrașcu, estimată de la 900 până la 3500 de euro.

Tot în acest an Igor Dodon și-a dat întâlnire cu președintele Turciei. Întâlnirea oficială a avut loc la Preșidenție. Pentru acest eveniment prima doamnă a schimbat două ținute însă una dintre ele ne-a atras mai mult atenția. Galina Dodon a îmbrăcat o rochie neagră și un sacou ce seamănă izbitor cu o creație din colecțiile Chanel. O astfel de jacketă costă în jur de o mie de euro.

Mergem în anul 2017, iar una dintre cele mai comentate apariții ale Galinei Dodon a fost cea când prima doamnă a vizita o fetiță pentru ai dona un cărucior performant. Ceea ce a atras  atenția a fost  un mic detaliu din ținuta Galinei. Ea a ales să poarte o eșarfă marca Louis Vuitton, un brand cu haine de peste mii de euro. Costul acestei eșarfe este de 524 de euro.

Nu putem să nu ne amintim de apariția, care a făcut înconjurul internetului. În anul 2017 de Bobotează Galina și Igor Dodon au făcut baie în apa rece ca gheața, așa cum cere tradiția.

Mai multe imagini vezi aici: Igor și Galina Dodon au făcut baie în apa rece ca gheața, de Bobotează (VIDEO)

Pentru prima dată în istoria Republicii Moldova, prima doamnă apare alături de președinte pentru a transmite un mesaj de felicitare în noaptea dintre ani. Galina Dodon a fost norocoasa, care în anul 2017 a apărul alături de soțul ei. Doamna Dodon a avut o apariție elegantă. Aceasta a ales o rochie de tip creion, albastră și a acesorizat-o cu perle.

Dar ție ce apariție ți-a rămas în memorie?

Sursa foto: facebook.com\google.com

Distribuie articolul: