Mult îndrăgita ecranizare The Lion King va avea continuare! Lucrările asupra proiectului deja au început. 

Disney a început să lucreze la continuarea ecranizării The Lion King. Regia va fi preluată de Barry Jenkins, autorul cărții Moonlight, pentru care a câștigat premiul Oscar în anul 2017.

Scenariul va fi scris de către Jeff Nathanson, autorul remake-ului din 2019 al filmului. Detaliile proiectului nu au fost încă dezvăluite, cu toate acestea, se știe că povestea va fi dedicată lui Mufasa, tatăl lui Simba.

Noua peliculă cinematografică va fi creată, folosind tehnologia fotorealistă, care a fost utilizată anterior de regizorul primei părți, Jon Favreau. Încă nu se știe când va fi lansat filmul, dar pentru Disney, acesta este unul dintre proiectele prioritare.

Cel mai probabil, coloana sonoră a filmului va fi scrisă din nou de Beyoncé, care a lucrat la sonorizarea pentru primul film.

Interpreta a semnat, recent, un contract major cu Disney. Ca parte a acestei colaborări, ea va scrie muzică pentru încă trei proiecte ale companiei, inclusiv continuarea pentru Black Panther.

Reamintim că remake-ul de anul trecut al desenului animat The Lion King din anul 1994, s-a dovedit a fi filmul de animație cu cele mai mari incasări din istorie. El a incasat peste 1,6 miliarde de dolari.

Sursă: glamour.ru