Masca de protecție împreună cu dezinfectantul au devenit o componentă importantă a vieții noastre. Designerii și vedetele folosesc măștile mai mult ca accesoriu, dar liderul The Black Eyed Peas, rapperul will.i.am, a optat pentru ceva mai mult decât o simplă mască și a creat o mască ce include căști fără fir și iluminare cu LED-uri.

Dispozitivul, numit Xupermask are, de asemenea, un microfon, filtre care pot fi schimbate și ventilatoare cu trei trepte pentru a ușura respirația. Masca este fabricată din țesătură și silicon, și are o curea elastică confortabilă, care vă permite să reglați poziția măștii. Căștile wireless incluse se atașează la mască prin intermediul magneților și se conectează la telefon prin Bluetooth. Gadgetul se încarcă de la o baterie externă, iar o încărcare durează până la 7 ore.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от XUPERMASK (@xupermask)

Potrivit lui will.i.am, ideea i-a venit în timpul zborului din Marea Britanie către Statele Unite. El a sesizat că masca nu este comodă dacă vrei să utilizezi căștile și este incomodă pentru cei care poartă ochelari. Dispozitivul a fost dezvoltat în cooperare cu Honeywell. Masca este prezentată în două culori – alb-gri-portocaliu și negru-portocaliu. Costul dispozitivului este de 299 USD.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: