Dinca Diana este un beauty blogger, care te va cuceri cu ochii albaștri superbi și machiajele extraordinare pe care le realizează. Drumul către succes nu a fost unul ușor, dar munca i-a fost răsplătită cu mulți urmăritori și mii de vizualizări.  

View this post on Instagram

As promised, the Italian makeup tutorial is here🇮🇹 Hope you like it🥰 P.S. Since I needed to create a similar skin tone to the Italian one, I mixed my usual shade of foundation with a darker foundation. You can skip this step, of course. Also, I did a bit more graphic brows, because this is the Italian style. But if you recreate the look, you can do your brows as usual😉 Used products: FACE * @macartistromania prep and prime spray; * @lancomeofficial teint idole foundation mixed with @evagarden_romania fix and stay foundation; * @tartecosmetics shape tape concealer – light; * @goshshop.cosmetice contour n strobe kit – light; * @thebalm mary lou manizer. BROWS * @nyxcosmetics_romania micro brow pencil – ash brown. EYES * @zoevacosmetics naturally yours palette; * @maybelline tattoo liner – black; * @sephoraromania eye pencil – black; * @maybelline lash sensational multiplying mascara; * @misabrushes individual false lashes + @duoadhesive clear glue. LIPS * @lorealparis les chocolats – tasty ruby. #dincamakeup #dinca #italianmakeup #namkrasivotravel #brownsmokeyeye #deepsmokeyeyes #redlips

A post shared by Dinca (@dincadiana) on

Acum doi ani Diana a decis să se mute la București, iar acolo cariera sa a luat o ascensiune fulminantă, noi colaborări cu branduri de acolo și o piață mai mare de dezvoltare. Cum s-a schimbat viața ei de când a luat decizia de a pleca peste Prut, dar și câtă muncă are de făcut un beauty blogger, ne-a povestit Diana. 

Diana, povestește-ne cum și de ce ai decis să te muți la București?

„Sunt genul de persoană care nu poate sta mult timp în același loc și aici nu mă refer neapărat la spațiu, ci nivel, job, atmosferă, gândire. După o anumită perioadă pentru mine zona de confort devine mai inconfortabilă decât necunoscutul. Asta s-a întâmplat și acum 2 ani. Am decis să-mi încerc norocul în altă parte. Mi-am pus deadline-ul în minte, am luat cu mine curajul, multe speranțe și visuri și am plecat”, ne povestește bloggerița.

Cum s-a schimbat viața ta de când trăiești peste Prut?

„Spre bine. A fost una dintre cele mai bune decizii, pe care am luat-o până acum. Și asta nu neapărat pentru că trăiesc în altă țară, ci pentru că am conștientizat că viața mea e în mâinile mele. Și cum mi-o fac, așa o s-o trăiesc. După 2 ani de zile, acum pot să spun cu mâna pe inimă că m-am regăsit și chiar lucrez în domeniul care îmi place. Mediul online și domeniul beauty în opinia mea se îmbină armonios, și cumva am reușit să găsesc calea de mijloc, care să-mi aducă împlinire sufletească. Încă am foarte multe visuri de realizat, dar ăsta e abia începutul.”

Cât de greu a fost drumul către cei 13 mii de urmăritori pe Instagram și 70 mii pe Facebook?

„Nu pot să zic că a fost greu. Mai degrabă a fost provocator. M-a scos din zona de confort de mii de ori. Doar așa am reușit să cresc. Autodepășindu-mă zilnic. Cred că cea mai mare confirmare pe care am primit-o referitor la faptul că am ales calea cea dreaptă a fost când am câștigat primul loc la „Young Divas in Beauty Blogging” și acum am emoții când mă gândesc la ziua aia”, ne-a mărturisit Diana.

Ai un succes tot mai mare pe rețelele sociale. Cum ai reușit să colaborezi cu brandurile din România?

„La început, am bătut la multe uși. Nu toate s-au deschis, evident, dar am reușit să fac câteva proiecte și colaborări de care sunt mândră. Acum sunt mai mult focusată pe tot ce ține de makeup și când te axezi pe o singură nișă, totul vine în mod natural deja, de la sine”, povestește tânăra.

Unii cred că a fi influencer este ușor, dar eu știu că este o muncă foarte mare. Cine te ajută să faci contentul? Te filmezi singură? Montezi singură?

„Tot ce ține de video fac absolut singură. De la idee, concept, filmat, editat până la postat. E o muncă ce consumă foarte mult timp și din păcate nu toată lumea conștientizează asta, pentru că ei văd doar rezultatul final. Dar e super interesant tot procesul ăsta creativ”, explică Diana.

Ce crezi că nu ai posta niciodată pe paginile tale?

„Niciodată nu spun niciodată. Probabil produse sau content care nu mă reprezintă și nu e în echilibru cu valorile mele”, spune bloggera.

Ce sfat ai pentru o fată care vrea să își înceapă activitatea în mediul online?

„Să se axeze pe o nișă anumită, să nu creadă că totul vine din prima zi, să fie cât mai creativă și să încerce să facă lucrurile altfel. Din păcate, mediul online vine și cu multe părți negative, așa că e important să țină cont de faptul că nu trebuie să se compare cu alții. Singura ei comparație trebuie să fie ea cea de ieri, față de ea cea de azi”, încheie Diana.

Pentru a afla mai multe despre Diana, vezi pagina sa de Instagram: dincadiana

Distribuie articolul: