BLACK FRIDAY este ziua marcată cu roșu în calendarele iubitorilor de shopping... Altfel nici că se putea! Anume în această zi, mărfurile sunt mult mai ieftine decât de obicei, un volum record de produse este epuizat de pe rafturi, iar mulțimile se adună în magazine, unite de un singur scop: să cumpere mai ieftin.

Vești bune pentru cei care sunt îndrăgostiți de creațiile designerilor autohtoni: în 24, 25 și 26 noiembrie „DININIMĂˮ oferă reduceri de 20%, 30% și chiar 50%! Cumpărătorii nu doar vor putea achiziționa haine și accesorii la prețuri record, dar, pe lângă aceasta, în magazinele „DININIMĂˮ vor avea parte și de o prezentare a modelelor care uneori nu sunt disponibile.

Nu aveți răbdare să ajungeți la evenimentul BLACK FRIDAY „DININIMĂˮ?

Noi am vizitat magazinele „DININIMĂˮ din capitală, unde am aflat și despre alte surprize plăcute care îi așteaptă pe cumpărători.

Magazinul „DININIMĂˮ din cadrul centrului comercial „UNICˮ, etajul 3

Bulevardul Ștefan cel Mare 8, programul de lucru 8:30 — 20:00

O singură zi de Black Friday s-ar putea să nu fie de ajuns pentru toată lumea, de aceea noi avem tocmai 3 zile de reduceri! Principalul spațiu de comercializare a produselor autohtone „DININIMĂˮ este pregătit să primească toți fanii brandurilor moldovenești la etajul trei al centrului comercial UNIC. Aici puteți găsi lucruri pentru fiecare vârstă și gust: de la leagăn pentru copii, până la haine din blană albastră kitsch și extravagante, cu care puteți impresiona la petrecerea de Revelion. Acesta nu este primul eveniment Black Friday desfășurat la UNIC. Am fost plăcut impresionați de numărul semnificativ de persoane care au vizitat etajul magazinului „DININIMĂ”, în timpul ultimului eveniment de acest gen. Se pare că nimeni nu a plecat fără vreo achiziție plăcută. De data aceasta, iubitorii brandurilor autohtone vor fi surprinși plăcut de reducerile considerabile, unele atingând chiar și 50%!

Patruzeci de branduri moldovenești își așteaptă cumpărătorii și pregătesc cele mai bune modele la cele mai bune prețuri.ˮ

Aici iubitorilor de modă le vor fi prezentate 40 de branduri și fiecare va putea să găsească ceva pe gustul său:  „Alina Bradu”, „Arillu”, „Artizana”, „Bombonici”, „Brio”, „Croitor-Tricot”, „EHO”, „Georgette”, „Ionel”, „Isco-Prim”, „Lenicris”, „Lia Fia”, „Magvi”, „Maalex Bags”, „Milabrega”, „Miss Vivien”, „Olsa Shoes”, „Ponti”, „Portavita”, „Premiera Dona”, „Ravetti”, „Shram”, „Stîș”, „Storojuc”, „Tabita & Floare”, „Tiras”, „Vitalie Burlacu”, „Vasconi”, „Creme Brulee”, „Vestiti”, „Vistline”, „Mallena”, „Gloria”, „Artizana Factory”, „NAAN”, „Mily Mia”, „Special Baby”, „Daos” și „Baby Co”.

 

Magazinul „DININIMĂˮ din cadrul centrului comercial „ZORILEˮ

str. Calea Ieșilor 8, program de lucru 9:00 — 20:00

Pentru noi acesta este primul eveniment Black Friday, dar am analizat experiența celorlalte filiale ale noastre și suntem gata pentru eveniment 100%. Mărcile noastre au abordat cu entuziasm deosebit designul magazinelor, pentru a-și surprinde vizitatorii. Un astfel de eveniment precum Black Friday reprezintă o experiență excelentă, atât pentru personalul administrativ, cât și pentru ceilalți angajați. Se preconizează reduceri de până la 70%, ceea ce înseamnă că vor fi cu 70% mai mulți clienți mulțumiți. Devenim tot mai profesioniști în sfera interacțiunii cu clienții, iar designerii locali sunt motivați să creeze mai multe modele și chiar mai bune.ˮ

În magazinul „DININIMĂˮ din centrul comercial „ZORILEˮ veți puteți achiziționa produse de la următoarele branduri: „Bombonici”, „Vistline”, „Ionel”, „Tricon”, „Croitor-Tricot”, „Lia Fia”, „Ravetti”, „Georgette”, „Vitalie Burlacu”, „Maxikids”, „Perna Mea”, „Magvi”, „Lenicris”, „Miss Vivien”, „Gloria”, „Vestiti”, „Passer”, „Creme Brulee”, „Cristina”, „Zorile”, „Tiras”, „Hîncu”, „Olsa Shoes”, „ Alina Bradu”, „L. Storojuc”, „Arillu”, „Daamex”, „Ponti” și „Mallena”.

Este important să menționăm că zilele celor mai mari reduceri ale anului au loc cu o lună înainte de începerea sărbătorilor de iarnă. Astfel toată lumea primește șansa unică de a cumpăra cele mai dorite, rare și interesante cadouri pentru cei dragi!

DININIMĂˮ Magazinul „MODAˮ

Bulevardul Ștefan cel Mare 83, program de lucru 8:30 — 20:00

Aici, o surpriză deosebită îi așteaptă pe cumpărătorii care au nevoie de un sfat despre modă atunci când își aleg hainele, o stilistă și prezentatoare TV va oferi consultații gratuite.

Aici o surpriză deosebită îi așteaptă pe cumpărătorii care au nevoie de un sfat fahion atunci când își aleg hainele – o stilistă și prezentatoare TV va oferi consultații gratuite.

Aflându-ne în inima orașului, suntem în vizorul tuturor doamnelor elegante ale capitalei. Merită oare să spun cât de repede au fost achiziționate cele mai originale și actuale modele? Evenimente precum Black Friday, în cazul nostru, nu doar sporesc vânzările, dar, și mai important, permit mai multor fete și femei să-și cumpere modele care uneori nu sunt disponibile. Deja de pe acum livrăm produsele în magazin, pregătindu-ne pentru evenimentul de vineri. În plus, pentru a ajuta doamnele cu alegerea modelului potrivit, o celebră stilistă și prezentatoare de televiziune va oferi consultații gratuite chiar în magazinul nostru, pentru oricine dorește să experimenteze cu imaginea sa și să se pregătească pentru sărbători.ˮ

În magazinul „MODAˮ, „DININIMĂˮ prezintă branduri precum: „Georgetteˮ, „Premiera Donaˮ, „Ionelˮ, „Sekanaˮ și „Vitalie Burlacuˮ.

După cum ne arată experiența, mulți cumpărători sunt interesați în primul rând de creațiile designerilor preferați din Moldova. Și nu este surprinzător – cine dacă nu producătorul autohton știe exact de ce are nevoie și ce este important pentru consumator? Cele mai elegante haine și încălțămintea de la brandurile populare sunt disponibile la prețuri extrem de atractive. Black Friday oferă atât femeilor, cât și bărbaților amatori de modă șansa unică de a-și reînnoi complet garderoba. Tradiția de Black Friday va „tăia” prețurile la o mare varietate de produse: DININIMĂˮ înseamnă haine, încălțăminte, genți, accesorii și multe altele. Între 24-26 noiembrie puteți cumpăra articolele la care ați visat – și pentru care în mod normal ar fi trebuit să puneți bani deoparte – la prețuri incredibile!

 

P.

Distribuie articolul: