Fotbalistul Dimitrii Tarasov, în vârstă de 34 de ani, a devenit tată pentru a treia oară în ziua de 29 octombrie. Modelul Anastasia Kostenko, în vârstă de 27 de ani, a născut primul lor băiețel, Alexei.

Dimitrii și-a ținut la curent urmăritorii pe tot parcursul nașterii publicând mai multe insta-story. Din câte putem vedea, cel mai probabil, modelul a optat să nască prin cezariană.

„Draga mea, așa cum mi-ai cerut, am scris acest text din adâncul sufletului, chiar și cu greșeli :D, în timp ce tu dormi, înainte de naștere. Îți sunt recunoscător pentru toți copiii noștri, în special pentru fiul meu și tu știi de ce. Vreau să mărturisesc că această perioadă a fost mai complicată pentru noi…Tu mi-ai născut trei copii minunați!!! Noi am trecut împreună, peste hormoni, depresiile postpartum și așa mai departe timp de trei ani. Dar știu, că pentru tine a fost și mai greu și acum înțeleg cum ție îți este greu!!! Și în ciuda tuturor neînțelegerilor noastre, care se întâmplă, ca la toți oamenii, vreau ca tu să știi…TE IUBESC, și versurile din acest cântec ți le dedic ție „Mulțumesc pentru zi, mulțumesc pentru noapte, mulțumesc pentru fiu și fiică”. P.S. Sunt fericit, vă mulțumesc tuturor pentru susținere”, a scris Dimitrii Tarasov pe pagina lui de Instagram.

Cei doi au devenit pentru prima dată părinții unui băiețel, Alexei, care s-a născut de 3 kg și 200 și 52 de cm.

Reamintim că Dimitrii Tarasov și Anastasia Kostenko și-au oficializat relația în 2018 și au împreună încă două fete.