Nu are nicio școală de muzică, s-a implicat într-un proiect de televiziune controversat, iar scandalul legat de căsnicia sa încă mai planează în tabloidele din Rusia. Indiferent de critici și încercarea de a fi„detronată” însă, Olga Buzova rămâne a fi cea mai populară rusoaică din rețeaua Instagram. Totodată, cântăreața debutantă se bucură de tot mai mulți aliați.

Vedetele din lumea muzicii și cele din fashion-ul rusesc s-au împărțit în susținători și critici ai Olgăi Buzova. Unul dintre avocații vedetei de 31 de ani este și interpretul Dima Bilan. Cei doi au avut o colaborare recentă, după care Bilan a mărturisit:

„Olya, ai atâta bunătate și energie pozitivă în tine, încât îi înțeleg perfect pe fanii și prietenii tăi. Încarci bateriile oamenilor! În viață, nimic nu este întâmplător – aceasta e adevărul. Îți urez putere și dragoste. Cel care oferă mult, are nevoie să fie fericit și să-și mărească bagajul de energie. Te cuprind cu putere și voi fi mereu fericit și deschis să colaborez cu tine. Suntem Capricorni.”

Acum circa o lună, pe YouTube au apărut imagini video de la un spectacol la care Olga Buzova a fost invitată să cânte LIVE.

Distribuie articolul: