Dianna Rotaru se reprofilează. Dacă artista compunea până acum versurile doar pentru piesele ei, acum a scris un poem de carantină. Se intitulează „De vorbă cu Covid-19” și este practic un îndemn pentru ca oamenii să se oprească din goana permanentă pe care o au și să conștientizeze un pericol real în acest virus, devenit pandemic.

„De obicei noaptea compun si versurile De vorbă cu COVID-19 au venit ca o avalanșă de emoții vizavi de problema de sanatate cu care ne confruntăm acum. Zilnic numărul persoanelor crește și suntem atât de neputincioși în fața lui!
De fapt, am stat de vorbă cu problemele sociale , cu nedreptatea lumii, cu slăbiciunile și frustrările oamenilor, cu artificialul prezentat ca o valoare, cu banii care nu mai sunt un mijloc ci un scop si cu egoismul oamenilor! Am trecut prin mine durerea sufletelor care trăiesc pentru adevărul scris în biblie, nu cu minciuna adusa pe tava cu focuri de artificii și sacrificii!
Iar in concluzie, vin cu un mesaj din partea lui COVID-19 către oameni: sa fim mai buni și să facem prin acțiunile noastre schimbarea, cu iubire de oameni și valori!”, a declarat artista pentru EA.md.

Menționăm că artista și-a semnat anterior versurile de la mai multe piese pe care le interpreta. Cât stă acasă, interpreta ne recomandă să mai citim câte ceva din ce am tot amânat. iată o recomandare de la ea:

„Astăzi despre sănătate și alimentație în cartea „Comorile științei privind sănătatea”.
Mai recomand romanele scrise de Ana Onica „Forța iubirii”, „Suflete pereche”, „Magda” si Anatol Guzic „Thanatos. Teroarea din spatele culiselor” #StaiAcasa #totulvafibine #moldovamea”, menționează Dianna într-o postare pe contul său oficial de Facebook.