Designerul Diana Voevuțki a fost protagonista unui noi interviu „Într-un cuvând despre”… cu Lili Lozan și a pus capăt zvonurilor ce au circulat în presa de la noi. Designerul a mărturisit că ea și Mihai Șova nu mai formează un cuplu. 

„Este adevărat, doar  atât”, a spus Diana atunci când a fost întrebată dacă s-a despărțit de soțul ei. Designerul nu și-a dorit să deschidă parantezele și să vorbească despre motivele separării.

Totuși Diana recunoște că acum nu mai este o femeie atât de ușor de iubit așa cum poate era în trecut.

„Pănă nu demult credeam că nu, (sunt greu de iubit) acum cred că da. Da, eu sunt destul de complexă.”

Designerul a mai adăugat că indiferent de orice crede în iubire și că în viață este important să știi să dai drumul unei persoane și să o lași să fie fericită.

„Eu nu sunt dezamăgită în dragoste. Eu cred că oamenii într-un anumit moment înțeleg că sunt pe unde diferite, e un tot atunci când ei privesc în aceiași direcție, dar în momentul în care privirile se despart nu știu dacă mai este cale de întoarcere și mai bine să pui punct pentru că fiecare om are o viață prea scurtă ca să fie nefericit și trebuie să o trăiască.” 

Pentru a vedea interviul intergral urmărește video-ul de mai jos:

Sursa video: Prima Oră

Vezi și: Diana Voevuțki, despre moartea primului soț și de ce în adolescență colegii râdeau de ea. Un interviu marca „După Cortină” (Video)