Diana Voievuțki ne-a uimit cu povestea sa de viață, care ar putea să bată scenariul unui film. Pe lângă o viață personală încercată de multe greutăți, ea a avut și o viață profesională destul de plină. Până a ajunge designerul de astăzi, care împlinește visele femeilor cu rochiile sale, Diana a muncit în multe domenii pentru a se întreține. 

Citește și: „Cu un copil în brațe, cerșeam dreptate”. Diana Voevutski, mărturisiri izbitoare despre decesul soțului și pedeapsa șoferului vinovat

Diana a povestit pe pagina sa de facebook că are un CV foarte bogat și că nu îi este rușine de job-urile pe care le-a avut.

„Vorbind zilele astea cu un prieten, i-am zis că, cândva am fost moderatoare la nunți. El m-a întrebat uimit: „Mai este ceva ce nu ai facut în viața asta?”.

Și, dacă stau să analizez, am un CV chiar impunător. Nu știu dacă cineva m-ar angaja cu asemenea experiențe, dar știu sigur că multe dintre ocupațiile mele m-au scos din impas în anumite momente ale vieții mele pline de peripeții.
Deci, să vedem:


1. Am cusut la comandă de toate, începând cu costume pentru matinee și terminând cu pantaloni și paltoane pentru barbați. Apropo, rochiile de mireasă am învățat să le cos de pe forumuri.

2. Am creat buchete de mireasă. Câte 2-3 pe zi. Cu asta îmi ocupam diminețile când „Ariadna” era un bebeluș. Florile de atunci le iubesc și mai mult.

3. Am făcut decoruri de nuntă. Din păcate, nu erau atât de luxoase precum mi-ar fi plăcut, dar îmi cânta inima când vedeam rezultatul final.

4. Cum am mai spus, am fost moderatoare timp de câțiva ani. Atunci am pierdut frica de microfon și vorbesc mai puțin. Mult mai puțin. 

5. Am făcut și ceva make-up. Da-da, nu râdeți. Tre’ să fie pe undeva și niște fotografii cu „before/after”.

6. Am fost DJ la postul de radio din Orhei. Adoram acest job! Acolo m-am împrietenit cu cel ce mi-a devenit un om de suflet- Eugeniu Cozma- Actor.

7. În Spania, am administrat un întreg salon de nuntă! Cred că a fost acea primă dată cînd am înțeles că EU POT orice!

8. Tot acolo, pentru că am stat o lună fără serviciu, am făcut curățenie în case. Dacă îmi e rușine?- NU! Am ales să lucrez cu demnitate, și mă bucur că nu mi-a căzut coroana. Cred că a fost una din cele mai bune decizii din viață, care îmi amintește că oricînd poți să cazi, oricât de sus nu te-ai afla. 

9. Dar primul, și cel mai important job al meu a fost la 16 ani, când fratele meu mi-a pus o măsuță în piață și mi-a adus să vând vreo două genți de cosmetice. Din primii mei bani am cumpărat un trening, pe care ulterior mi l-au furat la școală. Dar ce mai conta asta, când eu am învățat cea mai importantă lecție – că tot, de ce are nevoie o femeie pentru a cuceri o lume, sunt carisma și încrederea în sine?”, a mărturisit Diana. 

Sursa: facebook.com

Vezi și: Diana Voevuțki, despre moartea primului soț și de ce în adolescență colegii râdeau de ea. Un interviu marca „După Cortină” (Video)

Distribuie articolul: