Pentru Diana Tomescu satisfacția profesională și împlinirea zilnică vine din zâmbetul clientelor fericite. Este cosmetolog şi specialist în domeniul epilării cu laser - asta știe să facă cel mai bine. Pe lângă zâmbetul și încrederea cu care își tratează clientele, Diana are pentru fiecare recomandarea potrivită, așa ca procedurile sau epilarea să fie cu folos și maximum calitativă. Iată câteva repere de care trebuie să ținem cont neapărat.

Ce te-a determinat să alegi să te aprofundezi anume în acest domeniu și cum simți tu că le ajuți pe femei?

Mă confruntasem şi eu cândva cu problema firelor de păr nedorite şi, simţind pe propria piele durerea de la epilarea clasică (cu ceara, zahăr, epilator), dar şi de la iritaţiile provocate de lama de ras, am zis: ajunge!!!  Așa am început să caut alte metode alternative. Am ales laserul Dioda, deoarece a fost unicul care nu mi-a provocat durere – un lucru foarte important pentru mine, dar și pentru multe femei care au în capul mitul durerii, asociat de epilarea definitivă. Acum, când văd clientele atât de mulţumite după câteva proceduri, înţeleg că nu am dat greş nicio clipă.

laser dioda colaj

Ne-ai intrigat! Ce trebuie să cunoaștem despre laserul Dioda?

Laserul Dioda este cea mai revoluţionară tehnologie în domeniul epilării definitive și poate fi efectuată pe toate tipurile de piele, inclusiv şi vara. Este o procedură sigură, nedureroasă şi rapidă, care îndepărtează rădăcina firelor de păr aflate în faza activă de creştere. Este absolut inofensiv,  deoarece fascicolul de lumină este absorbit doar de melanina din foliculul de păr, astfel distrugându-se rădăcina.

Este aceasta cea mai bună soluție de epilare de lungă durată pentru femei?

diana TomescuEu am încercat mai multe tipuri de epilări, aparate şi tehnologii diferite, ceea ce mi-a permis să fac comparaţie între ele. Laserul Dioda m-a cucerit din prima, datorită modului său de lucru, sistemului de răcire integrat care atenuează durerea, viteza procedurii şi desigur rezultatul mult aşteptat – eliminarea firelor de păr nedorite.

Care sunt riscurile procedurii sau ce reguli stricte trebuie să respecte femeile dacă vor rezultate maxime de la această procedură?

Riscuri există atunci când nu se respectă unele reguli simple. De exemplu, nu se recomandă îndepărtarea părului cu laser pentru persoanele care:

– Au pielea bronzată ca urmare a expunerii la soare sau a folosirii solarului în ultimele 15 zile (din cauza riscurilor crescute de hiper-pigmentare)

– Au recurs în ultimele 4-6 săptămâni la epilarea clasică a zonelor ce urmează a fi tratate cu laser (din cauza faptului că în zonele respective foliculii firelor de păr au fost îndepărtaţi)

– Prezintă o hipo-pigmentare a pielii (de exemplu, persoanele care suferă de Vitiligo – au pete albe, mari pe piele)

– Prezintă inflamaţii ale pielii în zonele ce urmează a fi tratate cu laser, ca de exemplu eczeme sau herpes (din cauza faptului că tratamentul poate înrăutăţi starea pielii în zonele respective)

– Însărcinate – se recomandă începerea tratamentului după 6 luni de la naştere (pentru că dezechilibrele hormonale pot reduce eficienţa tratamentului)

– Prezintă broşe sau plăcuţe metalice implantate chirurgical în ţesuturi.

colaj 2

Ești cosmetolog și cu siguranța nu îți este străin ritualul zilnic. Cât de importante sunt produsele pe care le folosim? După ce criterii să le alegem?

Ritualul zilnic de îngrijire a tenului trebuie să includă câteva etape importante şi obligatorii: demachierea, tonifierea, hidratarea sau nutriţia pielii. Produsele de îngrijire trebuie să corespundă tipului de ten şi anotimpului. Deasemenea, trebuie analizată eticheta produsului şi dacă găsiţi ingrediente ca parabeni, coloranţi, conservanţi sintetici, parfumuri, silicon, atunci nu-l procuraţi. Treceţi la produse naturale, cu termen mic de valabilitate după deschidere.

diana tomescu 1

Tu știi totul despre epilare, îngrijire… care să fie secretul frumuseții unei femei? L-ai descoperit?

22093673_10155497041755552_853585743_nFericirea! O femeie care radiază de fericire este cea mai frumoasă. Şi nu contează ce o face azi să zâmbească: buchetul de flori primit de la soţ, semnarea unui contract important în afaceri sau că i-a ieşit perfectă budinca. Important este că zâmbeşte.

Foto: Epilare definitiva cu Laser Dioda

P