Vocea României din acest an a ajuns la faza duelurilor. Tânăra interpretă de la noi, Diana Brescan, s-a duelat pe ringul de cântat cu una dintre coechipierele sale de forță - Camelia Mădălina Farcaș.

„Am fost in duel cu Farcaș Camelia-Mădălina și m-am simțit minunat, ești foarte bravo Camelia și îți doresc mult succes !!! Mersi mult Loredana Groza pentru șansa de a merge mai departe !!!! Ne vedem in liveuri !!! #protv#vocearomaniei #dianabrescan #uncover ✌🏻” a scris Diana pe o rețea de socializare.

IMG_0078

Diana și Camelia au ales să cânte piesa „Uncover” de Zara Larsson, iar vocile puternice ale tinerelor au fost apreciate de toți membrii juriului.

„Ați reușit, felicitări. Camelia este acea fată venită dintr-un sat, fata de la țară care acum este privită de tot satul și acum toți consătenii tăi pot să fie mândri ca ești la Vocea României. Încă o dată vă felicit și orice decizie voi lua în această seară este doar o decizie raportă la acest moment. Diana a fost vocal mai prezentă și mai stăpână pe voce”, a spus Loredana.

Moldoveanca, având ca mentor pe Loredana Groza, a învins-o pe Camelia Farcaș și urmează să participe la etapa live-urilor.