Anul 2018 a adus succese dar și provocări pentru fiecare dintre noi. Femeia de afaceri Diana Ballerini a recunoscut că a avut un an în care a fost nevoită să și vâslească împotriva apei, dar mereu a ajutat-o optimismul ei incurabil. Ce a învățat-o acest an și ce planuri și-a trasat pentru 2019, ne-a spus chiar ea.

Descoperiri…

„Între speranță și iluzie se termină încă un an. A fost un an cu suișuri și coborâșuri, cu lacrimi și zîmbete, cu provocări și dezamăgiri. Creșterea interioară și descoperirea capacităților ascunse, abiliatea dea mă adapta unor situații și persoane m-au schimbat mult. Am întâlnit oameni de la care am învățat dar și oameni care m-au schimbat.

Realizări…

A fost un an cu noi începuturi și noi prietenii. Totul ce facem zi de zi o facem cu oameni și pentru oameni, eu am avut marele noroc în acest an să întâlnesc oameni de calitate, oameni cu care am legat strânse prietenii și colaborări. A fost un an în care mi-am realizat multe vise. Dar totul incă urmează știu că 2019 îmi va aduce noi provocări și realizări.

Vezi și: Olga Manciu, despre regretele din 2018: „Nu am dreptul la nici o scuză. Știu că am greșit!”

Agendă nouă…

Cred în vise și dacă le pot visa – le pot și face. Aceste douăsprezece luni nu au fost deloc ușoare pentru mine. Dar mereu optimistă am vâslit contra apei. De la Moș Crăciun nu aștept daruri. Mă rog să vină doar cu un sac de sănătate și pace. Anul 2019 îl aștept cu nerăbdare că deja am agendă nouă cu noi vise și reguli noi. Vă doresc un nou an prosper și cât mai multe realizări”, ne-a spus în final Diana Ballerini.