În lumea celebrităților, se pare că despărțirile curg șiroaie! Așa se face că, Brooklyn Beckham nu ar mai forma un cuplu cu modelul Hana Cross. La această conlcuzie au ajuns jurnaliștii, dar și internauții după ce au aflat că, aceștia s-ar fi confruntat cu adevărate prbleme de cuplu. 

Acum Brooklyn se odihnește, în compania celor dragi, în Italia. Dar pe lângă familia care-i este alături, am remarcat lipsa Hanei, care acum își savurează vacanța în Monaco. Înainte, Brooklyn și Hana se afișau la toate evenimentele împreună, iar vacanțele separate de acum, par să vorbească de la sine despre o eventuală despărțire.

„Noi știm că te-ai despărțit de Brooklyn”, a scris un urmăritor la o poză postată de Hana.

Mai mult decât atât, din luna iulie nici Hana, nici Brooklyn nu au publicat poze comune. Iar familia Beckham nu-i mai apreciză pozele modelului și nici nu-i lasă comentarii, cum obișnuiai să o facă în trecut. Insiderii bănuiesc că, celebrul cuplu s-ar fi despărțit după opt luni de relație.

Presa a mai scris că relația lui Brooklyn cu Hana, îi trezea îngrijorări lui David Beckham care l-ar fi sfătuit pe fiul său să se țină mai departe de Hana. Celebrii David și Victoria Beckham nu au rămas încântați de scandalurile pe care le îniția tânărul cuplu. Ultima ceartă publică a lui Brookyn și Hana a avut loc la Festivaul de film de la Cannes, unde aceștia au făcut un adevărat show, țipând unul la altul, în timp ce plângeau.

„Au băut puțin și apoi au început să se insulte unul pe celălalt. Hana s-a aruncat cu pumnii asupra lui Brooklyn”, au povestit martorii.

 

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: