Nathalie Bescorovalnîi este tânăra care s-a lansat pe piață cu scopul de a schimba viziunea femeilor noastre asupra modei. Prin intermediul brandului ei, reușește să le motiveze să se îmbrace frumos și deosebit indiferent ce zi a săptămânii este. Designera are un simț estetic foarte rafinat, lucru prin care s-a făcut remarcată în cadrul unei prezentări de modă de la noi. De data aceasta ea vine cu o colecție nouă și inedită, care va fi ca o revoluție în garderobele femeilor.

Prin ce intenționezi să schimbi viziunea femeii despre fashion?

„Dacă vorbim despre femeile din Moldova, atunci deja sunt în procesul de schimbare a viziunii lor despre modă. Femeile au început să poarte mai multe culori, să îmbrace rochii deosebite și în zilele obișnuite, nu doar la ocazii speciale. Hainele Zephyr demonstrează că moda este ca un dialog, ca o stare. Pentru noi e important „feeling-ul” pe care îl au femeile când poartă ținutele noastre. Pe lângă acest fapt, pe pagina noastră toate ținutele prezentate sunt accesorizate. În așa mod dorim să arătăm cum pot combina femeile piesele noastre vestimentare”, spune Nathalie.

Ai putea să descrii prin ce se caracterizează stilul abordat de tine și de ce l-ai ales?

„Stilul abordat de mine se caracterizează în primul rând prin feminitate. Ador detaliile care scot din anonimat piesele vestimentare și îmi place să combin multe culori sau imprimeuri. Optez pentru acest stil deoarece așa simt. Am zis de multe ori că piesele vestimentare pe care le creez sunt piesele pe care le-aș purta eu în primul rând. E important ca hainele în care ești îmbracată sa-ți transmită o stare de spirit, să te facă să te simți deosebită și unică”, explică designera.

Care sunt detaliile reprezentative a noilor modele și prin ce se deosebesc?

„Modelele noi sunt confecționate din stofe semi-transparente. Este prima dată când folosesc acest gen de țesături și nu îmi pare rău pentru că sunt diafane și foarte gingașe. Am mers pe aceeași linie și idee – volane, gulere micro și macro, umeri bufanți si lungimi midi”, enumeră tânăra creatoare.

Anul trecut a fost pentru prima dată când ți-ai expus colecțiile în cadrul unei prezentări de modă. Povestește-ne mai multe despre această experiență și ce emoții ai avut ?

„Experiența de anul trecut a fost, cel mai probabil, un vis devenit realitate. Câteva luni de lucru intens, stres, drumuri, oameni noi – așa aș caracteriza acea perioadă. Cea mai emoționantă a fost experiența de dupa culise, în care toți oamenii se grăbesc, în care trebuie în 15 minute să ajuți 10 fete să se îmbrace, să-și ia încălțămintea și accesoriile potrivite, să le aranjezi în ordinea în care trebuie să iasă. Cel mai amuzant e faptul că, în timpul defilării îmi imaginam cum voi ieși la urmă, dar am fost atât de emoționată, încât am ieșit doar pe 2 secunde, fotografii nici nu au reușit să facă o poză”, povestește fondatoarea brandului Zephyr.

Ce feedback ai avut după acea prezentare și cum au reacționat oamenii ?

„Primul feedback l-am primit în primul rând de la persoanele apropiate care au privit prezentarea. Erau foarte entuziasmați și emoționați, la fel ca mine. După care, multe persoane necunoscute s-au apropiat de mine și m-au felicitat. Cel mai mult m-au impresionat persoanele care s-au apropiat și mi-au spus ca au venit la prezentare special pentru Zephyr, le sunt recunoscătoare pentru interesul și „fidelitatea” lor”, spune tânăra.

View this post on Instagram

Dragi femei, fiți fericite!💜 #zephyrfashion #love

A post shared by Zephyr (@zephyr_design) on

Autor: Ignat Laura, stagiară.

Sursa foto: instagram.com

Vezi și: „Vreau să mă remarc cu cât mai multe lucrări inedite și unice”. Povestea meșteriței Doinița Ciurea (Foto)