Klumea a tras linia și a anunțat câștigătorii acestei ediții a concursului Mândria 2020. De locul III s-a învrednicit Victoria Scripnic, pe care ți-am prezentat-o anterior într-un material. Locul II a revenit în urma jurizărilor Tatianei Bruma, cu care îți promitem să-ți facem cunoștință într-un interviu cât de curând pe EA.md. Premiul I, în valoare de 15 mii lei i-a revenit tinerei creatoare Nathalie Bescorovalinîi, care a recreat 3 ținute din rochiile mamei, sub brandul său, Zephyr.

Nathalie Bescorovalinîi, creatoare Zephyr

„Ideea concursului „Rochia mamei” m-a inspirat din prima. Mi-am dorit să particip pentru că e ceva nou pentru mine și pentru că pasiunea față de modă am moștenit-o de la mama și bunica. Mama îmi cosea haine când eram mică, iar bunica era o fashionistă înrăită – avea multe rochii și accesorii. Rochiile mamei și a bunicii oglindesc amintirile din copilăria mea, din acest motiv am menținut detaliile principale din stilul lor, din trecut”, povestește Nathalie pentru EA.md.

5 detalii care rezistă în timp

„Când am început procesul de reciclare a rochiilor, m-am gândit că trebuie să creez ceva care mi-ar plăcea să port în prezent, ceva care se va menține în timp – indiferent de trend-uri. În topul preferințelor mele stau manecile cu umeri bufanți, gulerașele romantice, topurile cu cupe și volanele. Am optat pentru aceste detalii dar și pentru stofe exclusiv naturale”, mărturisește creatoarea de haine.

Un nou compartiment al brandului Zephyr

„„Rochia mamei” mi-a insuflat ideea de a adăuga un compartiment nou pe pagina mea – compartimentul rochiilor reciclate. Lunar vom recicla câte o rochie, care va fi vândută la un preț simbolic. Unele rochii merită a doua șansă, mai ales dacă ne amintesc de trecut, de copilăria noastră”, ne mai povestește tânăra creatoare de modă Nathalie Bescorovalinîi.

Nathalie Bescorovalinîi