Jennifer Lopez nu încetează să ne surprindă! Ne-a convins de faptul că mereu are ceva nou să-i ofere publicului, iar de data aceasta vedeta și-a încercat forțele în lumea modei și a lansat o nouă colecție de pantofi, în colaborare cu „The Camuto Group”.

Vedeta a ales să fie ea cea care va apărea în calitate de persoană cheie în promovarea produsului la care a muncit. Iar primele poze din campania de promovare a colecției au apărut deja în mediul online.

Într-o postare, Jennifer a profitat de ocazie și și-a încurajat urmăritorii, prin propriul exemplu, să respecte carantina.

„Eu sunt acasă. Sper că fiecare dintre voi este în siguranță. Las aici ceva ce ar putea să vă facă ziua puțin mai frumoasă… sunt foarte mândră de lansarea acestei noi colecții de încălțăminte”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

Bine-înțeles că fotografiile au strâns milioane de aprecieri și comentarii, urmăritorii ei susțin că Jennifer, ca de obicei, e sublimă! Trebuie să menționăm că prețurile pentru pantofii la designul cărora a lucrat Jennifer, sunt de la 59 până la 189 de dolari.

Sursa foto: Instagram