Despre bărbatul căruia îi datorează viața, Timur Yunusov nu spune, în interviuri, decât că „l-a educat în așa mod, încât să-și dobândească totul de unul singur”. Timati mai are și un frate, însă părinții lor nu sunt împreună de mai mulți ani. Tatăl rapperului s-a recăsătorit și educă o fiică din actuala căsnicie.

Tatăl fraților Timur și Artyom Yunusov (DJ Temniy) se numește Ildar Yunusov, iar în Federația Rusă este recunoscut pentru spectrul de afaceri pe care îl conduce. Bărbatul este proprietar de restaurante, deși afacerea sa de bază se referă la industria petrolieră.

După despărțirea de Simona, Ildar Yunusov a devenit tatăl unei fetițe pe nume Anna. Anume ea ar fi sora rapperului Timati, dintr-o altă relație a tatălui. Anna studiază la Școala de Economie de la Moscova (MESh).

Deși nu se întâlnește cu artistul, Anna e foarte legată de activitatea lui Timati, îi poartă hainele label-ului Black Star, îi vizitează restaurantul de produse fast-food, îi închină felicitări și se declară încântată de „cel mai talentat artist”.

Acesta e tatăl fraților:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: