După moartea și înmormântarea Prințului Philip, dar și imaginea singuratică a Reginei Elisabeta făcută în timpul funeraliilor soțului ei, un alt subiect a devenit zilele acestea viral în mediul online. Este vorba despre un desen animat apărut încă în 2019, care povestește viața câinilor preferați ai Maiestății sale, de rasa Corgi, iar momentele speciale în care sunt arătați regina britanică și soțul său, sunt admirate de internauți.

De la ascensiunea sa pe tron, în 1944, Regina Elisabeta a avut peste 30 de corgi. Animalele de companie călătoresc cu ea în mașină sau cu avionul privat și au apărut chiar în documentarele cu Regina. În 2012, pentru Jocurile Olimpice de vară de la Londra, câțiva dintre câinii corgi ai reginei au apărut în filmul James Bond filmat la Palatul Buckingham.

Zilele trecute Regina a ieșit din Castelul Windsor pentru prima dată de la înmormântarea prințului Philip pentru a-și lua câinii la plimbare.

„Corgi, Cățeii reginei (The Queen’s Corgi)”, este un film animat de comedie produs de nWave Pictures, Belgia, în 2019. Desenul animat arată viața unui Corgi, pe nume Rex, rasa de câine preferată a reginei Elisabeta a II-a, dăruit acesteia de soțul său, Prințul Philip.

Fugind de intrigile politice, favoritul Reginei britanice este nevoit să părăsească Palatul Buckingham. Acum nu trebuie doar să se familiarizeze cu viața secretă a străzilor din Londra, ci și să demonstreze că este un adevărat Royal Corgi.

Dacă încă nu l-ați urmărit, atunci vă invităm să vedeți trailerul acestuia.

 

Citește și: Love story: Prințul Philip – marea dragoste a Reginei Elisabeta a II-a. S-au logodit în secret și s-au iubit mai mult de 7 decenii (Video)

Sursa: Youtube