Știai că apariția scutecelor de unică folosință i se datorează unei femei? Marion Donovan, o mamă nemulțumită de calitatea scutecelor textile și de eforturile triplate pe care le solicita îngrijirea și igiena unui copil în anii de după cel de-al Doilea Război Mondial, a decis că scutecele de unică folosință pot fi o adevărată mană cerească pentru orice tânără femeie. În 1949, aceasta a creat un material absorbant unic, iar în 1950 primul scutec dintr-o perdea de duș. În același an a inventat scutecul Safe-T Di-Dee, precursorul scutecelor moderne.

În prezent, varietatea scutecelor este imensă și la îndemâna oricui, dar marea grijă a mamelor e să identifice acel tip de material igienic care nu ar irita fundulețul bebelușului, nu i-ar îngrădi mișcările și i-ar proteja sănătatea zonelor intime.

Descoperă produsele ABENA – un brand cu grija zilei de mâine

Din exact aceste motive, echipa Comenzi.md a început colaborarea cu brandul danez ABENA, cei care nu doar au grijă de cei mici, ci și asigură sustenabilitatea mediului, prin intermediul scutecelor ecologice, ambalate în hârtie reciclată, grație unor procese de fabricație exclusiv ecologice.

Marca ABENA își asumă un angajament de protecție a mediului și o implicare în conservarea resurselor naturale. Producția de scutece este acoperită în proporție de 100% grație energiei eoliene, iar circa 85% dintre deșeuri sunt reciclate. Compania dispune de certificarea ISO50001 și are drept vector constant optimizarea energetică.

Alege ce e mai bun pentru copilul tău. Scutecele Bambo Nature

Scutecele Bambo Nature au eticheta ecologică Nordic Swan, deținând întâietatea în obținerea acesteia. Această etichetare europeană presupune un proces optimizat al ciclului materiilor în producție, de la selecția materiilor prime și până la reciclarea finală a produsului.

În aceeași ordine de idei, scutecele Bambo Nature sunt etichetate cu Asthma Allergy Nordic, un titlu care vine să confirme un risc minim spre zero de a provoca alergii, ceea ce este cu adevărat important mai ales în cazul bebelușilor care dezvoltă frecvent puseuri de dermatită atopică, eczeme și prurit.

Produsele Bambo Nature sunt ecologice, ecocertificate cu categoria ECOCERT Cosmos și sunt calificate de Vegan Trademark ca fiind sigure.

Dincolo de toate aceste certificări, scutecele Bambo Nature sunt:

  • Confortabile pentru bebeluși;
  • Cu înaltă putere de stocare și reținere a lichidelor;
  • Ajustabile pe corpul bebelușului, astfel încât acesta să exploreze neînfricat lumea înconjurătoare.

Vrei să-i oferi ce e mai bun copilului tău? Să îi dai o senzație de confort, fără iritații și posibile infecții urinare? Înlocuiește vechile scutece și alege gama Bambo Nature, încă de la naștere. Ai posibilitatea nu doar de a-ți îngriji corespunzător copilul, ci și de a investi în bunăstarea mediului natural în care acesta va locui.

Produsele pot fi comandate pe www.comenzi.md, livrarea gratuită de la o comandă de doar 200 lei. Nu rata oferta!

Distribuie articolul: