Pentru fanii artistei nu este deloc un secret faptul că aceasta a luptat ani la rând cu probleme de greutate și tulburări psihologice. Demi Lovato a recunoscut aceste lucruri și nu se sfiește să discute despre dificultățile care i-au lăsat sechele, dar pe care tânăra învață să le accepte și astfel să le învingă. 

Recent, Demi a venit cu un mesaj-manifest și pentru a-l susține a publicat o serie de fotografii, cu retuș și fără, în care își demonstrează vergeturile de pe coapse evidențiate cu sclipici. Interpreta se simte fericită că a reușit să învingă tulburarea mâncatului compulsiv. „Eram convinsă că tulburarea alimentară nu poate fi vindecată și că toți pretind că au tratat-o, dar recidivau în secret, după ușile închise. „Cu siguranță o face”, „Niciodată nu-și va accepta celulita” – sunt doar câteva dintre lucrurile pe care mi le spuneam în timp ce creșteam.

Sunt atât de recunoscătoare că o pot spune sincer, pentru prima dată în viața mea – dieteticianul meu s-a uitat la mine și a spus „Așa arată recuperarea tulburării de alimentație””, povestește interpreta.

„În cinstea recunoștinței mele pentru locul în care mă aflu astăzi, acestea sunt capturi pe care le-am făcut singură în carantină vara aceasta, când am vrut să-mi sărbătoresc vergeturile în loc să mă rușinez de ele. Le-am pictat cu sclipici pentru a-mi sărbători corpul și toate caracteristicile sale (indiferent dacă societatea le consideră bune sau rele). Vergeturile mele nu vor dispărea, așa că am putea arunca un pic de sclipici, nu-i așa?

Acest lucru va reaminti oricui nu crede că este posibil: ESTE DE fapt! Poți să reușești! Eu cred în tine! Acest an a fost dificil. Fii blândă cu tine dacă dai greș și amintește-ți să revii pe calea ta, pentru că TU MERIȚI MIRACOLUL VINDECĂRII! Te iubesc”, a încheiat aceasta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Demi Lovato (@ddlovato)

Interpreta Demi Lovato, în vârstă de 28 de ani, a luptat încă din copilărie cu bulimia, boală pe care a moștenit-o de la mama și bunica sa și prin urmare cu anorexia. De asemenea, vedeta a recunoscut că a luptat cu alcoolismul, dependența de droguri și că a fost internată într-un spital de psihiatrie pentru a-și trata tulburarea bipolară. În prezent aceasta este bine, se recuperează și încearcă să rămână pe „calea cea dreaptă”.

Distribuie articolul: