Se pare că Demi Lovato nu se va plictisi deloc în carantină, așa cum vedeta se pare că are un nou iubit. Presa internațională scrie că aceasta ar fi într-o relație cu Max Ehrich, un actor în vârstă de 28 de ani.

Se pare că relația lor a început recent, așa cum aceștia s-au cunoscut abia câteva săptămâni în urmă. Totuși, chiar și așa cei doi se simt bine împreună.

Internauții au atras atenția la comportamentul lor care sugerează ceva mai mult decât prietenie, aceștia glumesc, își lasă comentarii reciproce la postări, iar mulți cred că cei doi ar forma deja un cuplu. Spre exemplu, recent, Max a postat o fotografie pe pagina lui de Instagram unde apare doar în pantaloni, lăsându-și la vedere abdomenul bine lucrat și la care comentează că ar fi bine să-și fi luat mai multe haine cu el pentru perioada de carantină. Demi, la rândul ei a venit cu următorul comentariu – „După mine, e numai bine așa…”.

Într-o altă postare actorul apare interpetând cântecul „Yellow” al trupei Coldplay. Alături de acest video, Max a comentat „4D”, ceea ce ar însemna „pentru Demi”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

4D🌹<3

O postare distribuită de MaxEhrich (@maxehrich) pe

Totuși, nici unul dintre ei nu au confirmat oficial că sunt împreună. Anterior, Demi Lovato a fost împreună cu Austin Wilson, dar cei doi s-au despărțit câteva luni în urmă.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: