În cadrul celei mai noi ediții iUmor, Interpreta Delia Matache a făcut o mărturisire așteptată de mulți: „sunt însărcinată”. Reacția colegilor a fost pe măsură.

De-a lungul anilor, Delia a primit deseori întrebarea: când va aduce pe lume un copil?, ea fiind nevoită cumva să explice motivul. Se pare că totuși, cuvintele „sunt însărcinată” au fost până într-un final rostite de ea. Dar, nu se știe, interpreta e pusă iar pe glume? Sau într-adevăr curând va avea un copil.

Foto: playtech.ro

Delia le-a spus colegilor săi de la iUmor că este însărcinată, șocându-i de-a dreptul cu această veste. Artista a fost însă iar pusă pe glume, iar colegii săi au intrat în jocul divei.

Delia: „Sunt însărcinată”,

Mihai Bendeac: „Ești însărcinată?”

Delia „Am un bebe”, a zis aceasta, moment în care și-a pus mâinile în jurul burții, cu zâmbetul pe buze.

Mihai Bendeac: „Adică Matache nu o să mai fie Matache”,

Delia are 39 de ani, însă nu are copii, iar motivul l-a divulgat mama ei, în urmă cu câțiva ani: „În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache, în februarie 2017, la emisiunea „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars.

Foto: capital.ro

Delia a spus de ce nu are copii

Anul acesta însă, Delia Matache a vorbit de motivul pentru care nu are încă urmași, într-un podcast cu Andrei Măruță.

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul, și ce să facă un suflet nevinovat, într-un astfel de mediu?”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

„Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât mai cred eu că e posibil. Desigur, nu o să zic asta și la 60 de ani”, a mai spus Delia Matache.

Vizionează aici podcastul menționat.

Sursa: playtech.ro