An de an, ziua sa de naștere îi aduce multe emoții pozitive. La împlinirea celor 31 de ani, însă Daniela Burlac a avut parte de o zi cu totul și cu totul specială. Asta pentru că a fost cerută în căsătorie! Unde și cum a avut loc evenimentul, vedeți mai jos.

De câteva zile, Daniela Burlac și iubitul său, Victor Ciocanu se află pe Insulele Maldive, acolo unde au parte de o vacanță de vis. Au profitat de fiecare rază de soare și și-au delectat privirile cu peisajele extraordinare, iar pe final, au trăit împreună un eveniment extrem de emoționant.

Chiar în ajunul zilei sale de naștere, Daniela sărbătorea deja aniversarea și era nerăbdătoare să-și celebreze noul an împlinit. Nu s-a așteptat, însă ca această zi să se transforme într-una dintre cele mai importante din viața sa. Încă de la primele ore ale dimineții, iubitul prezentatoarei Jurnal TV i-a oferit un dejun pe malul mării și un buchet superb de flori.

Surpriza a continuat cu cererea în căsătorie și, bineînțeles, un „DA” ferm. Daniela le-a arătat deja urmăritorilor săi virtuali cum arată inelul de logodnă, dar și ce ținută inspirată a purtat astăzi.

Iată și alte imagini:

La mulți ani, Daniela! Să fiți fericiți!

Foto: Instagram.com