E greu să ne imaginăm astăzi viața fără detergenți hipoalergenici, produse de curățat eco, săpun antialergic sau soluții chimice minune care să ne îndepărteze petele sau murdăria din casă. Acum aproape două secole însă, totul era foarte rudimentar în ceea ce privește produsele de curățenie, iar cei care aveau acces la săpun erau cu adevărat privilegiați. Anume atunci, cu peste 180 de ani în urmă, o mică fabrică de lumânări din apropierea orașului Sankt Petersburg, se reprofila și avea să devină una dintre cele mai importante întreprinderi din industria frumuseții și sănătății – Nevskaia Kosmetica.

Pe piața Republicii Moldova, compania a devenit cunoscută în ultimii 20 de ani, fiind un nume de reper pentru două linii de produse destinate întregii familii. Concernul Nevskaia Kosmetica direcționează în țara noastră produsele Ушастый нянь, Сарма, Невская Косметика, Новый Жемчуг, Мистер Чистер, Дегтярнoe, Детский etc. Dacă ești o persoană alergică sau ai în casă copii și ții la sănătatea lor, cu siguranță ai auzit despre aceste produse de curățat și le utilizezi în igiena zilnică.

Experiență dobândită în timp

Mica fabrică din capitala culturală a Rusiei a avut în perioada 1850 – 1920 cele mai noi invenții tehnologice ale momentului, reușind să țină piept și producerii mari, dar și cererii tot mai sofisticate. Primul Război Mondial a adus în fabrică și primele tipuri de săpun produse, în mare pe bază de ceară. Sortimentul s-a mărit odată cu sfârșitul războiului și a crescut mult în perioada următoare. În 1955, pentru prima dată de când exista, întreprinderea a început producția de cosmetice lichide: creme, săpun de toaletă lichid și șampoane. Bunicii noștri cu siguranță mai țin minte crema „Lanolin”, binecunoscutul brand „Yantar” sau crema anti-îmbătrânire „Snejok” lansată în 1970 – prima de acest fel în Uniunea Sovietică.

2000 – anul de cotitură

Mai departe, fabrica și-a reorientat rapid activitatea, iar perseverența și specialiștii cu renume au adus întreprinderii multe distincții, recunoscute la nivel internațional. Nevskaia Kosmetica  lansează brand după brand, linie după linie, exporturile ajung în zeci de state, iar calitatea este în continuă creștere. Anul 2000 a însemnat un nou prag în dezvoltarea companiei. Aceasta a achiziționat acțiuni la o fabrică de produse chimice de uz casnic din Angarsk, unde a început producția mai multor serii de detergenți moderni, produse chimice de uz casnic, printre care: „Индекс”, „Сарма”, „Ушастый нянь”, „Обычный порошок”.

„Ушастый нянь” – pentru pielea ta de bebeluș

„Ушастый нянь” este o serie hipoalergenică pentru îngrijirea copiilor, recomandată  încă din primele zile de viață. Seria include cele mai populare produse care îi vor ajuta pe părinți să aibă grijă de bebelușul lor din momentul nașterii sale și pe întreaga perioadă de creștere. Toate produsele sunt create pe baza unor formule moderne, folosind ingrediente naturale și extracte tradiționale pentru produsele cosmetice pentru copii: ulei de piersici, alfa-bisabolol, extract de dentiță, calendula, aloe vera etc.

„Ушастый нянь” nu conține coloranți, parfumuri concentrate și ingrediente interzise, ​​ceea ce reduce riscul de reacții alergice. Produsele acestei serii vă oferă încrederea și liniștea de care aveți nevoie atât de mult atunci când există un copil în casă.

„Сарма” – pentru reputația casei tale 

„Сарма” este numele unui curent de aer de pe lacul Baikal: puternic, rece, măturând totul în calea sa. Nu în zadar compania a dat acest nume seriei de produse pentru spălare și îngrijirea casei, care, în scurt timp, și-au câștigat o reputație impecabilă în rândul consumatorilor și multiple premii. Geluri antibacteriene pentru spălarea vaselor, pulbere pentru curățare, geluri pentru instalațiile sanitare și din baie sau soluții pentru podea – toate pot face casa ta să radieze de curățenie. Produsele „Сарма” îndepărtează perfect murdăria și au un efect antibacterian suplimentar, garantând puritate și grijă pentru sănătatea familiei.

Folosind produsele „Сарма” la curățenia zilnică aveți garantat un miros curat și plăcut, deoarece acestea nu conțin clor. Ingredientul activ este triclosanul, care este un bine cunoscut agent antibacterian cu spectru larg sau acidul oxalic. Cu produsele de uz casnic „Сарма” poți fi sigur de reputația casei tale – ea va străluci întotdeauna de curățenie și sănătate.

Seriile de produse „Сарма” și „Ушастый нянь” de la Nevskaia Kosmetica pot fi găsite în toate magazinele specializate în vânzarea produselor chimice Casa Curată, Zolușca sau cumpărate online pe casacurata.md.

P