Gheorghe Crețu e un bărbat, care se pricepe la o sută de lucruri și cel mai important este că le face pe toate bine. Cine ar fi crezut că un militar știe să danseze și să pozeze sexy? ei bine Gheorghe este acest exemplu. De la arme și misiuni periculoase trece cu ușurință la ședințe foto și în curând îl vom vedea și la concursurile de frumusețe. 

Gheorghe Crețu ne-a spus cum reușește să îmbine  cariera de militar cu nopțile în care dansează în cluburile de noapte.

Cum a început cariera ta de militar? 

Cariera mea de militar a început o dată cu înmatricularea la Liceul de cadeți,, Sf. Gheorghe”. Eu fac parte din ultima generație de cadeți din mun. Chișinău. Apoi a urmat Academia de poliție ,,Ștefan cel Mare”, iar în anul 2013 mi-am început activitatea în Batalionul cu Destinație Specială „Fulger” până în 2014. Tot ce am enumerat mai sus, inclusiv instituțiile de învătământ reprezintă activitatea mea de angajat al MAI la Chișinău. În 2014 am trecut la o altă etapă, am fost angajat în Legiunea străina franceză. Cele mai importante activități în acest timp pot evidenția: misiunea în Africa și misiunea din Noua Caledonie. De asemenea la fel de importante sunt activitățile noastre în Paris, atunci când suntem antrenați în misiune în timpul evenimentelor importante din Franța, cum ar fi vara 2018 Campionatul de Fotbal care a fost găzduit la Paris; antentatele teroriste etc.

Cât de periculoase sunt misiunile în care trebuie să pleci?

Misiunile în care am fost implicat Noua Caledonie 2018 și Africa 2017 reprezintă dintre cele mai importante activități ale Legiunii, de aici, și se înțelege cât sunt de periculoase. Noi suntem responsabilii de menținerea păcii în aceste colonii franceze.

De cât timp dansezi și cum ai început să faci asta? Dacă ar fi să alegi între cariera de militar și cea de dansator, care ar fi alegerea ta?

Dansez și dansul e un hobby. E adevărat am dansat la Chișinău, la Paris, apoi în Germania, Italia, dar alegerea între job și hobby e evidentă. Am un contract cu o agenție de modele din Franța, iar în timpul apropiat voi participa la un concurs de frumusețe pentru bărbați. Nu dau mai multe detalii, voi vorbi mai mult despre această experientă când va avea loc evenimentul.

Unde te simți mai liber să dansezi la noi sau totuși peste hotare? 

Dansând și la Chișinău și peste hotare am realizat că mă simt bine oriunde, dar publicul este total diferit. Sunt experiențe la fel de frumoase, doar că la Chișinău e mai tensionant doar e acasă, nu?!

Te vezi fiind militar toată viața sau îți dorești să mai faci și altceva?

Cert e că anul acesta îmi inchei cariera de legionar. Încă nu am am luat o decizie fermă ce fac după. Îmi doresc să mă prezint bine la concursul pe care l-am menționat mai sus și să-mi trăiesc momentul la maxim. De un lucru  sunt sigur că mereu îmi doresc să-mi depășesc condiția, să fiu implicat și să dau ce am mai bun.

Mult succes Gheorghe în tot ceea ce faci. 

Sursa foto: facebook.com

 

Distribuie articolul: