Proiectul Dare2Change demarat în septembrie se desfășoară cu succes pentru cele 24 de tinere mentee și 21 de femei mentori. Pentru a atinge scopul propus de fiecare grup de mentori și mentee, au ținut să stabilească inițial o relație de încredere între ele, lucru care le-a reușit cu siguranță Victoriei Boțan și menteei sale, Sabrina Rebeja.

Participantele Dare2Change au fost invitate să vorbească despre obiectivele setate, realizările pe care deja au reușit să le aibă, precum și despre transformările interioare prin care trec ambele în perioada programului.

Sabrina este jurnalistă și a ajuns să facă parte din cele 24 mentee, din curioazite profesională. Tânăra a dorit să cunoască mai aproape femeile cu nevoi speciale pentru ca apoi să contribuie la schimbarea mentalității societății cu privire la aceștia.

Astfel, Victoria și Sabrina s-au ales fără ezitări să facă o echipă. Asta pentru că Victoria este și o jurnalistă cu experiență. Unde mai pui că Victoria și Sabrina mai și seamănă mult între ele.

DARE2Change – Primul program de mentorat social are drept scop schimbarea de percepție şi atitudine în societate față de femeile din grupurile social vulnerabile și marginalizate prin creşterea accesului la educație, angajare și dezvoltarea oportunităților antreprenoriale. Programul este implementat cu suportul Fundaţiei Est Europene, Guvernului Suediei și Ministerului Afacerilor Externe al Danemarcei, AQA Logistics, Generator Hub, Linella, Fabrica de imagine. Parteneri media: Ea.md, Agora.

Mulțumim Propaganda Cafe pentru locația oferită pentru filmări.