Deși termenul de mentorat este tot mai des întâlnit printre conaționali, mulți încă nu cunosc toate beneficiile acestui proces. Joi, 20 decembrie 2018, la Chișinău va fi lansată prima platformă de mentorat pentru tinerii originari din Republica Moldova. Cei care au inițiat proiectul, o echipă din 10 entuziaști, a lansat și o strângere de fonduri pentru a putea starta platforma.

Dana Muntean

„Vă rog să mă ajutați și pe mine & o echipă de 10 entuziaști voluntari să construiască prima platformă de mentorat pentru Moldova: www.MentorMe.md”, scrie Dana Muntean, una dintre inițiatoarele proiectului. Despre această idee, Dana ne povestea încă acum un an în cadrul unui interviu acordat pentru EA.md.

Vezi și: Află totul despre MentorMe – programul de mentorat global, coordonat de moldoveanca Dana Muntean (Video)

„Moldova este o țară în curs de dezvoltare, iar educația poate fi cea mai bună investiție pe termen lung pe care o poate face. Proiectul nostru de educație creează oportunităti de carieră, legând mentorii cu elevii și ajută la atingerea lucrurilor pe care nu le-ar putea face altfel. Vom folosi donațiile dvs. Pentru eforturile noastre de informare în zonele rurale din Moldova, unde vom conecta mentori din diaspora cu comunitătile locale pentru a lucra la proiecte comune. Vă rugăm să ne ajutați să ne atingem visul 🚀”, au notat cei cu inițiativa MentorMe de platforma de Facebook prin care colectează donațiile.

Mai multe informații puteți afla AICI.

Distribuie articolul: