Actrița Irena Boclincă pe care ați îndrăgit-o  la „Ora de Ras” a devenit acum cunoscută și în România și asta datorită talentului de a o imita perfect pe Viorica Dăncilă, lucru care i-a adus și marele trofeu la „IUmor.” 

Actrița are o poveste de viață foarte interesantă. Aceasta a trecut prin multe încercări și chiar credea că nu va putea fi actriță niciodată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Mulțumesc Syma Blanda pentru machiaj.

O postare distribuită de Irena Boclinca (@irenaboclinca) pe

Irena a dezvăluit pentru revista Taifasuri  că aproape a murit la naștere.

„Am să vă spun un mic, mare secret. Eu m-am născut cu un defect şi din această cauză nu am putut o perioadă să fac actorie. Am venit pe lume prin cezariană, cu faţa în sus şi medicul, când a făcut incizia, mi-a atins nervul de la ochiul stâng. În consecinţă, nu văd absolut deloc cu el. Prima dată am făcut Şcoala de asistente medicale, pentru că estetic nu puteam să fiu pe scenă. Dar acum s-a rezolvat problema din punctul ăsta de vedere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irena Boclinca (@irenaboclinca) pe

Pregătirea mare pentru viaţă am făcut-o când am scăpat de sub aripa mamei şi am plecat la cămin. Acolo m-am dat cu capul de pereţi şi m-am trezit la realitate. Bine, eram aproape de casă şi mă duceam în fiecare săptămână, aşa că nu am simţit depărtarea şi greutatea. După ce am absolvit, m-am dus la Chişinău să lucrez. Doar că nu-mi plăcea şi veneam mereu acasă plângând. Iniţial am fost la secţia ORL, unde se făceau şi intervenţii chirugicale, apoi m-am transferat la preşcolari, dar tot nu mi-a plăcut. Simţeam că nu acesta e drumul meu. Aşa că le-am spus părinţilor că vreau să dau la Teatru, m-am pregătit, am susţinut examen şi am intrat la actorie”. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irena Boclinca (@irenaboclinca) pe

Amintim că Irena Boclincă a câștigat marele premiu de 20.000 de euro la emisiunea „iUmor”, bani pe care i-a donat, printr-un gest emoționant, unui concurent în scaunul cu rotile. 

Vezi și: Irena Boclincă a câșigat trofeul „iUmor”! Actrița a donat premiul de 20 de mii de euro (Video)

 

Distribuie articolul: