De mai bine de 10 ani locuiește în România și este pasionată încă de mică de sport, adoră dansul latino și joacă șah. Află mai multe lucruri interesante despre bloghera Kristina Zavarski, din interviul oferit pentru EAmd.

dinsta

Kristina are 28 de ani și este originară din orașul Florești. După terminarea liceului, acum zece ani, tânăra s-a mutat în România, acolo unde a urmat, timp de 3 ani, faculatatea de Stiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. Însă mereu i-a plăcut tot ce înseamnă creație, teatru, fotografie și sport.

„De-aceea, în timp ce eram la facultate, participam şi la diferite sedinţe foto, prezentări de modă şi timp de luni luni am  participat şi la emisiunea Miss Summer Look. Au fost cele mai frumoase trei luni din viaţa mea. Mi-a plăcut enorm să apar în faţa camerei, de aceea, am decis să continui în aceasta direcţie. Am deschis iniţial blogul meu, iar apoi şi canalul de Youtube”

În prezent Kristina s-a dedicat doar canalului de Youtube şi proiectelor legate de acesta.

Cât timp ți-a luat să ajungi la rezultatele de astăzi sau ai fost mereu o fire sportivă?

„Îmi plăcea sportul de când eram mică. Când am avut 5 ani am făcut gimnastică, timp de 2-3 ani. Apoi aerobica ritmică. Apoi a urmat o perioadă, în care mergeam la sală, faceam aerobică, pilates, tot ce se putea.

Pe la varsta de 15-16 ani, pe langă faptul că faceam mişcare aproape zilnic, am început să am mai multă grijă şi la alimentaţia mea.

Cred că de atunci au început să apară rezultatele bune. Eu mereu am zis şi insist pe acest lucru, că pentru a avea un corp armonios e nevoie de o combinaţie între sport şi alimentaţie. Unul nu poate fi fără celălalt”

dinsta

Ce recomandări ai pentru o persoană care își dorește să slăbească?

Primul meu sfat este să aibă răbdare. Nu vine totul peste noapte. Al doilea sfat – să încerce treptat să renunțe la alimentele nocive, cum ar fi: pâinea albă, produsele de panificaţie, băuturi carbogazoase din comerţ, dulciuri şi aşa mai departe. Al treilea sfat – să se hidrateze! (minim 2 litri de apă pe zi ).
Și ultimul sfat – sa facă mişcare de cel puţin 3 ori pe săptămană”

Este posibil ca o femeie să obțină rezultate bune într-un timp relativ scurt (prin diete drastice, ceaiuri, medicamente miraculoase)? 

„Eu nu cred în metode-minune. Rezultatele, întra-adevăr, pot aparea… o să slăbiţi, însă după ce se termină această dieta miraculoasă, greutatea o sa revină, dar de 2 ori mai mult”

Atunci ce ar trebui să facă pentru a slăbi?

„Persoana, care vrea să slabească trebuie să înţeleagă ca sportul şi alimentaţia sănătoasă trebuie să devină stilul ei de viaţa.

Nu este greu să se obţină acest lucru. E nevoie doar de voinţă!”

 

Ce hobby, în afară de sport, mai ai?

„Am aşteptat cu nerăbdare această întrebare. Dansul! Sunt înnebunită după dansurile latino, pe care le practic de doi ani. Salsa, bachata, kizomba şi zouk. Am învăţat toate stilurile, care s-au predat şi aştept cu nerăbdare fiecare curs.

Îmi place să citesc (acum am o perioadă, în care mă inspiră cărţile motivaţionale), să călătoresc şi să joc şah.”

View this post on Instagram

#practice #zouk @lismina_com

A post shared by Kristina Zavarski (@kristinazavarski) on

Cât de des vizitezi Moldova?

„Din păcate vin în Moldova mai rar, decât aş dori. Însă sper să vin în curând… Îmi este foarte dor!”

Ce planuri de viitor ai?

„Chiar recent am facut o postare pe Instagram pe aceasta temă. Arată cam aşa:

– CE PLANURI AM DE VIITOR?

SĂ FIU FERICITĂ!”

dinsta

Kristina are aproape 45.000 de urmăritori pe Instagram, iar acum trei luni a primit butonul de argint de la Youtube. Iată care este secretul ei:

„Cred că secretul este să fii sincer şi să oferi oamenilor informaţii utile, care o să le ajute”

dinsta

Îi mulțumim Kristinei pentru interviul acordat și îi dorim succese în toate!

Sursa foto: Instagram.com