Nunțile regale rămân în amintirea oamenilor pentru o perioadă lungă de timp, iar cei care au onoarea să participe la ele, nu uită de ele niciodată. Toată lumea, mai cu seamă femeile, este interesată în special de rochia pe care o va purta mireasa și mai puțin de ținuta mirelui. În acest articol descoperim cine a investit cei mai mulți bani în ținuta sa. 

Prințesa Diana

Când vine vorba de nunta regală, mulți își amintesc evenimentul prințului Charles și al prințesei Diana, care a avut loc acum aproape patru decenii, adică în 1981. Fiica lui Earl Spencer a coborât pe culoar într-o rochie magnifică luxoasă creată de designerii David și Elizabeth Emanuel. O ținută incredibilă din tafta de mătase în nuanța de fildeș, decorată cu dantelă și perle, care a costat aproximativ 180 de mii de dolari, potrivit publicației Express.

Meghan Markle

Autorul rochiei laconice, dar elegante, în care a mers Meghan Markle la altar în 2018, a fost Claire White Keller designera casei de modă Givenchy. După cum a spus designera, a fost foarte încântată să lucreze și să comunice cu Meghan. Crearea acestei ținute a necesitat mult efort: croitorii au fost nevoiți să se spele pe mâini la fiecare jumătate de oră, pentru a nu strica țesătura de mătase cady. Potrivit aceleiași publicații, rochia de mireasă a costat 125 de mii de dolari.

Dar să nu uităm că Meghan a mai avut o rochie de mireasă creată de Stella McCartney. Prețul acesteia nu a fost niciodată dezvăluit, dar dacă se ia în calcul că stofa din care a fost creată este extrem de scumpă, aceasta ar valora între $250,000-$400,000 – ceea ce ar plasa-o pe locul doi în topul nostru.

Kate Middleton

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton a fost mult timp un subiect de discuție. Autorul său a fost Sarah Burton, directoarea creativă a casei de modă Alexander McQueen. O ținută din satin în nuanța laptelui, cu mâneci din dantelă, completează lista cu cele mai memorabile rochii de mireasă din istorie. Apropo, această măreție valora în jur de 430 de mii de dolari.

Letizia a Spaniei

Cea mai scumpă rochie regală este ținuta pe care Letizia Ortiz Rocasolano a purtat-o ​​pentru nunta cu Prințul Felipe de Asturias în 2004. Rochia miresei a fost creată de celebrul designer-couture spaniol, Manuel Pertegaz. Mulți au apreciat un Trena de 4,5 metri și designul care i-a accentuat talia suplă a Letiziei au fost extrem de apreciate. O atenție deosebită a fost acordată gulerului înalt decorat cu broderie din aur și argint. Rochia a costat o sumă record! Aceasta a valorat 8 milioane de dolari. Nu-i poțiu interzice, pe atunci prințesei și viitoarei regine a Spaniei, să cheltuie regește.

Care rochie v-a plăcut cel mai mult?


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Vezi și: Nepoata Sofiei Rotaru s-a căsătorit: „Cea mai fericită zi din viața mea!” (Foto)

Sursa: woman.ru

Foto: Pinterest.com