După succesul pe care l-a avut parodia pentru evoluția Moldovei la Eurovision 2017, care i-a adus peste 147 de mii de vizualizări, vloggerul Cătălin Lungu a parodiat cum decurge procesul creativ la 4 nume din industria muzicală autohtonă. Despre cine este vorba, vedeți mai jos.

Analizând atent tendințele și diversitatea pieții autohtone, Cătălin Lungu a trecut de la vlogging, la muzică. Actorul a decis așadar să arate, comparativ, cum se comportă, atunci când scriu piese, 4 artiști absolut diferiți, originari din Republica Moldova: solistul din Carla’s Dreams, tânărul Johy Davis, cântărețul de muzică populară Igor Cuciuc și controversatul Toly Druga.

Nu ne referim acum la profesionalismul acestor artiști, ci la reacțiile pe care vloggerul a reușit să le adune, intrând atât de bine în pielea lor.

Fanii l-au apreciat, nu în zadar Cătălin a adunat peste 5 mii de aprecieri la pagina sa Facebook, pe care încarcă toate parodiile. O să vă stârnească și vouă zâmbetul pe buze!

Am provocat 4 interpreti din Moldova sa ne dezvaluie trucurile pe care le folosesc la crearea unei piese. Le multumesc si ii iubesc. Pe voi va pup!

Carla’s Dreams, Johy Davis, Igor Cuciuc, Toly Druga

Posted by Catalin Lungu on 29 Mai 2017

Vedeți și:

Un tânăr din Capitală intră cu ușurință în „pielea” politicienilor și a vloggerilor de top (VIDEO)

Foto: captură video

Sursa: Catalin Lungu

Distribuie articolul: