Sunt o familie extraordinară, în care buna dispoziție e la ordinea zilei, iar simțul umorului nu dispare niciodată. Vorbim despre Anatol, Tatiana și micuța Kamelia, cei care aduc energia pozitivă ori de câte ori își fac apariția. În pragul sărbătorilor de iarnă, noi i-am surprins în cadrul unei ședințe foto deosebite și i-am provocat să ne povestească mai multe despre obiceiurile și tradițiile din familia lor. Cât de lungă e lista pentru Moșul și dacă au reușit deja să-și împodobească locuința, aflați într-un interviu exclusiv pentru Ea.md.

Sărbătorile de iarnă sunt cele ce aduc magie în fiecare familie. Spuneți-ne cu ce emoții le întâmpinați voi?

Sărbătorile de iarnă sunt frumoase doar dacă au loc în familie, alături de cei dragi. Credem că această sărbătoare a Crăciunului înseamnă să fii împăcat cu tine însuți, să ai parte de armonie interioară și să ai copiii alături. Noi suntem fericiți să le avem pe toate și ne bucurăm mult pentru acest lucru.

Aveți careva tradiții pentru Crăciun și Revelion? Ați reușit deja să împodobiți bradul?

Îndrăgim Crăciunul și Anul Nou, căci e cel mai bun moment pentru reînvierea tradițiilor în familie. În fiecare an, împodobim bradul împreună, scriem scrisoarea pentru Moș Crăciun, facem lista de cadouri pentru cei dragi și, bineînțeles, dedicăm o seară filmelor de Crăciun, în fața unui bol de popcorn (râd). Sunt doar câteva dintre obiceiurile pe care încercăm să le păstrăm și de care ținem cont în fiecare an.

Cum sunt aceste sărbători în familia Melnic de când a apărut pe lume Kamelia? Cu siguranță, ea este cea care vă umple zilele cu bucurie nemărginită!

Sărbătorile alături de copil păstrează un loc special în sufletul oricărui părinte. Chiar din primele zile ale lunii decembrie, Kamelia este extrem de entuziasmată de sosirea iernii și așpteată cu mult drag zăpada, pe Moș Nicolae, pe Moș Crăciun. Îi place mult să împodobească pomul și să decoreze casa. Iar cel mai mult, adoră să meargă la săniuș și, desigur, să primească daruri, multe daruri. Sunt lucruri importante pentru copii și au rolul de a le face iarna cât mai frumoasă, de a le aduce magia în suflet și pe chip.

Dar Kamy, a scris deja scrisoare pentru Moșul? E lungă lista cu dorințe?

Kamelia a scris deja scrisoare Moșului, iar una dintre dorințe, prima și cea mai sinceră este: „Eu vreau înghețată și multe, multe bucurii!”. Desigur, în lista ei de dorințe prevalează mai multe opțiuni, în caz că Moșul nu găsește la magazin cadoul preferat.

Pe lângă întâlnirea cu cei dragi, statul în rujul mesei și daruri, Crăciunul înseamnă și colinde. Și dacă tot Kamelia este o mică vedetă, a pregătit deja colindul pentru bunei și rude?

Unde este Kamy, acolo este, garantat, și un concert și multe zâmbete. Fiind la „Picături Muzicale”, unde face muzică și dans, fetița noastră are un program vast de cântece și coregrafii. Mai nou, face și modeling!

Și pe final, povestiți-ne cum a fost 2017 pentru voi? Ce succese ați înregistrat, dar și ce planuri aveți pentru 2018?

Anul 2017 a fost unul plin de activități și proiecte foarte interesante. Am știut cum să le împărțim pentru ca să le reușim pe toate. Și da, a fost o adevărată provocare. În luna iunie, Kamelia, împreună cu grupa „Trio Moldova” au luat Premiul Mare în cadrul Festivalului Internațional „Trixie”, în Bulgaria. În septembrie, au obținut locul II la Concursul Internațional „Mărul de Aur”. Tot în acest an, Kamy a colaborat cu câteva branduri autohtone pentru copii pentru diverse ședințe foto, dar și la Fashion Days 2017. Unele dintre cele mai frumoase realizări ale ei sunt și aparițiile în cadrul producțiilor video ale interpreților Robert Toma, Cristina Ceauș, dar și Kătălina Rusu.

Și noi, părinții, putem spune cu certitudine că acest an nu a trecut în zadar. Eu am colaborat cu branduri autohtone de vestimentație și frumusețe pentru unele dintre care am participat și la prezentările noilor colecții. Iar succesele lui Anatol cred că sunt deja evidente și publice. Este parte a noului proiect marca Jurnal TV – emisiunea „3,14 dos” și mereu activ în viața socială, la evenimente de divertisment.

Dragilor, vă mulțumim pentru acest interviu și vă dorim sărbători frumoase, alături de cei dragi!

Ținute: Ariadna by Diana Voevutki

Locație: MAKERs

Adresa: Chișinău, bd. Moscova 21

Mob.: +373 79 191 991

Foto: Vlad Andreev Photograf